1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání v Čelákovicích rozhodl o osudu utkání jediný gól


Branky


0

UNION Čelákovice přivítal v devátém kole Sport Invest 1.A třídy skupiny B na svém hřišti fotbalisty Velimi, kteří sice podali velice dobrý výkon, jenže doplatili na nepřesnou koncovku a z Čelákovic odjížděli bez bodu, když se krátce po přestávce prosadil Petr Špringr a vystřelil svému týmu cenné vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matné první dějství gól nepřinášelo

Velim toho v prvním poločase příliš mnoho nepředvedla, na druhou stranu ale na hřišti soupeře a poměrně dobře bránila. Velimský obrana však nepřošla žádným velkým testem a Čelákovice se dostávali směrem k šestnáctce soupeře jen sporadicky.

 

Diváci toho během úvodních pětačtyřiceti minut příliš neviděli a brankáři Aleš Hlaváček a Luboš Svoboda nemuseli řešit žádnou velkou brankovou příležitost soupeře. Oba týmy se prezentovaly matným výkonem v Čelákovicích během prvního poločasu gól nepadl.

Klíčový okamžik přišel krátce po přestávce

Do druhého poločasu vstoupili fotbalisté Velimi s touhou po vítězství a i hned po přestávce si vytvořili velkou příležitost, jenže ji nedokázali proměnit a na opačné straně vzápětí přišel trest, když se ve čtyřiapadesáté minutě prosadil Petr Špringr, který hlavou přehodil vybíhajícího brankáře Luboše Svobodu a rozhodl o těsné výhře Čelákovic 1:0.

 

Zbytek zápasu sice patřil hostům, kteří si během druhé poloviny druhého poločasu vytvořili další čtyři slibné brankové příležitosti, jenže útočníci Aleš Dostál a Kamil Šmejkal síť za zády bezchybného brankáře Aleše Hlaváčka prostřelit nedokázali. Velim odehrála ve druhém poločase slušný zápas, bohužel pro ni ji ale bodový zisk nepřinesl.

 

UNION Čelákovice zvládl náročný zápas a v příštím kole ho čeká utkání v Dobrovicích, zatímco Velim se bude snažit navázat na skvělý výkon ze druhého poločasu, byť v něm inkasovala rozhodující gól, příští týden na hřišti Červených Peček, kde ji čeká druhý venkovní zápas v řadě. 

 



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Jiří Ptáček (trenér FC Velim): „Sice jsme předvedli slušný výkon, nedokázali jsme ale proměnit čtyři slibné brankové příležitosti a krátce po přestávce inkasovali rozhodující gól. Citelně se projevila absence Váchy, Nedbala a Hrušky. Bohužel jsme v situaci, kdy nemůže zbytečně ztrácet body, a hráči by si to měli uvědomit."



Sestavy


SK Union Čelákovice
A. Hlaváček [-] - M. Arazim [-] - B. Vacek [-] (60. J. Szabo [-] ) , O. Kolovecký [-] - S. Lánský [-] , P. Pánek [-] , S. Ježek [-] , P. Špringr [-] (88. O. Fišer [-] ) , M. Dosoudil [-] , O. Benčič [-] , L. Vorlíček [-] (72. P. Hájek [-] )

FC Velim
L. Svoboda [-] - M. Hrabal [-] , V. Regner [-] , M. Kyncl [-] , O. Martikán [-] - M. Jansta [-] , M. Kesner [-] , M. Teslík [-] , J. Bečvařík [-] - A. Dostál [-] , K. Šmejkal [-] (61. J. Zajíc [-] )

ŽK: 51. L. Vorlíček - 65. M. Jansta , 67. J. Bečvařík .
Místo: SK Čelákovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Řičica Jiří - HLAVNIČKA Martin, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.