2:1
(1:0)
68. J. Zicha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věřňovice porazily Dobrou a poprvé doma berou plný počet bodů


Branky


43. M. Koschny , 70. M. Kubiš - 68. J. Zicha
14

Konečně se dočkali! Věřňovičtí na pátý pokus doma konečně vyhráli a v kvalitním zápase porazili Dobrou 2:1. Vítězství režíroval dvěmi asistencemi Chalkidis, dvacet minut před koncem rozhodl pěknou hlavičkou střídající Matěj Kubiš.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První změnu ve skóre provedli domácí

Dosavadní remízový král soutěže z Věřňovic potřeboval doma konečně zabrat. V předešlých čtyřech domácích kláních ani jednou nevyhrál a tuto špatnou bilanci chtěl změnit proti Dobré, která loni hrála I.A třídu. Hostujícímu celku se výsledkově nepovedly poslední dva zápasy, když prohráli v Hnojníku 3:2 a doma s Petřvaldem 0:2. Oba týmy tedy doufali, že v případě výhry se konečně naladí na vítěznou notu.

Domácí celek začal mnohem lépe a v úvodní čtvrthodině si vytvořil velký tlak. Šance však zůstaly nevyužity. Vysoké tempo zápasu pokračovalo dál a hosty několikrát podržel gólman Hanke. Doberští v první půli ohrožovali bránu Vykydala spíše sporadicky, první dějství tak rozhodně patřilo svěřencům Martina Kubiše. Obrovskou příležitost měl po centru J. Kubiše Vlček, ale jeden z obránců jeho střelu zblokoval. Věřňovičtí fotbalisté šli do zašlouženého vedení až v závěru první půle. Dvě minuty před koncem se Chalkidis zbavil pěknou kličkou hostujícího obránce, předložil míč Koschnému a jeden z nejlepších hráčů zápasu měl už snadnou práci. 

 

Chalkidis tentokrát v roli nahravače

Po výměně stran začali lépe opět domácí hráči. Hned po výkopu se prosmýkl po levé straně J. Kubiš, předložil míč Chalkidisovi, ale s jehou nepříjemnou střelou si poradil Hanke. Hra se poté začala pomalu vyrovnávat a hosté začali vystrkovat růžky. Vyrování přišlo v 68. minutě, když špatného vyběhnutí Vykydala využil Zicha. Remízový stav však nevydržel příliš dlouho. Už za dvě minuty si naskočil na dobrý centr Chalkidise nejvýše Matěj Kubiš a krásnou hlavičkou vrátil domácím vedení. Hra se v posledních dvaceti minutách přelévala ze strany na stranu, věřňovičtí opět nedotáhli několik nadějných brejků a hosté vyprodukovali už pouze jednu nebezpečnou střelu a několik standardek, které však nevyužili.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dobrá
Jan Filipčík: Další utkání ve kterém nás soupeř v 1 poločase přehrál v agresivitě a bojovnosti. Takto se do zápasu nemůže vstoupit. Druhý poločas už opět o něčem jiném, ale to je pozdě. A taky nám to teď nepadá jako na úvod sezóny. Snad to zlomime další zápas proti vedoucím Oldřichovicím. Na druhou stranu musím pochválit 20 letou slečnu rozhodčí, od které by se mohli někteří její starší kolegové učit. Bohužel s kaňkou na závěr, kdy neměla odvahu odpískat penaltu... Jinak super.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lutyně - Věřňovice
K. Vykydal [-] - J. Ganobčík [-] (46. D. Pisarčík [-] ) , M. Koschny [-] , N. Chalkidis [-] , K. Lubojacki [-] - D. Čopík [-] , P. Pavlík [-] (87. J. Swaczyna [-] ) , J. Vlček [-] (62. M. Kubiš [-] ) , L. Koník [-] , J. Wojtas [-] - J. Kubiš [-] (75. F. Hruška [-] ) -

TJ Sokol Dobrá
M. Hanke [-] - P. Platoš [-] , F. Georgiovský [-] , J. Otipka [-] , O. Georgiovský [-] - M. Pohludka [-] (74. J. Čagala [-] ) , O. Gryžboň [-] , J. Filipčík [-] , K. Koloničný [-] (46. J. Zicha [-] ) - P. Gryžboň [-] , O. Zícha [-] -

ŽK: 80. M. Koschny , 90. L. Koník - 33. O. Gryžboň , 67. J. Filipčík , 83. P. Gryžboň .
Místo: Věřňovice. Počet diváků: 153.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Tipoval jsem Dobrou na největšího aspiranta postupu, ale pokud teď prohrají třetí zápas v řadě, začne se špička Dobré vzdalovat. Přesto tipuju jedničku po výsledku 2:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích