1:1
(0:1)
39. D. Bolek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec se s Hnojníkem o body podělil


Branky


14

Fotbalisté Lískovce hostili na svém hřišti hráče Hnojníku, kteří k utkání přijížděli i vzhledem k postavení v tabulce v roli mírného favorita. Oba celky před utkáním sužovala stejná bolest, a to absence několika hráčů. Specifický duel to byl pro trenéra hostí Martina Blahutu, který ve své hráčské kariéře strávil 13let v barvách domácího Realu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hnojník poněkolikáté v poločase vedl

Nostalgický zápas to byl pro předsedu domácích Radka Myšku alias Václava Vorla a trenéra hostů Martina Blahutu , který je kopií trenéra Pepíka Hnátka. Oba spojuje téměř padesátileté kamarádství, ve kterém společně působili v mládeži Válcoven F-M, v Realu Lískovec a taky MFK F-M. A tak se zrodila zřejmě domluvená remíza 1:1, a 1:1 to bylo taky na neuznané branky  (zařízeno AR2  Petrem Němcem) a na ŽK ( Randják – Brzuchanski). Na šance to asi vyhrál Hnojník, ale nakonec byli spokojeni všichni aktéři tohoto zajímavého utkání, které by si zasloužilo větší divácký zájem, ale zápas MSFL Frýdek : Frýdlant, byl větším lákadlem.

 

Oba týmy nastoupily značně oslabeny, Lískovec asi více, protože jim chyběl kapitán Pánek a bývalý ligový hráč Soukup. A začalo se ofenzivně na obou stranách, už po 80 sekundách se radují domácí z branky, ale AR2 P.Němec mává ofsajd. Hnojník mohl zopakovat rychlou branku ze Sedlišť, ale ve třetí minutě Příborský Dominika Hilla nepřekonal. V 16 minutě se domáhá domácí trenér Miroslav Poledník  penalty, po zákroku Pieszky na Cabáka, ale píšťalka sudího Ražného zůstala němá, jestli správně či nikoliv je otázkou. V 19 minutě se opět blýsknul brankář Realu Hill, když vychytal Brzuchanského. Po sedlišťské odmlce byl ve středu zálohy opět velmi cítit Walica, který ve 23 minutě jen těsně minul domácí svatyni. Ve 27 minutě měl Příborský další ze svých podzimních super šancí, ale ani tentokrát nebyl úspěšný. Ovšem fotbalovou parádu předvedli ve 38 minutě hosté, když rychlou akci zakončuje Bolek po centru neúnavného Pieszky 0:1 a tak i popáté v řadě vítězí TJ Sokol Hnojník první poločas, tentokrát 0:1 na horké půdě v Lískovci.

 

 

Hnojník zahozené šance nakonec mrzely

 Ofenzivní smršť i šance mohou vidět diváci i ve druhé půli, ze strany hostů to je hlavně Hradil, Bolek a Příborský, který dokonce trefuje i břevno v „ložence“. Ale bohužel po příchodu na hřiště zkušeného Kořínka je po dvou minutách jeho působení na hřišti srovnáno Vojvodíkem na 1:1, když jsme dostali branku po našem vhazování a chybné rozehrávce. Píseň Jarka Nohavici, ve které se zpívá, že remíza se nebere, si vzali aktéři tohoto utkání k srdci. Oba týmy chtěly vyhrát, nejblíže k brance měl opět aktivní Příborský, dokonce i branku vstřelil, ale znova ofsajd. A dokonalý obrat měl na kopačce Vojvodík, kterého skvěle vychytal Klus a tak se tedy body dělily, Lískovec jich má 11 a Hnojník 14. V dalším zápase přivítáme doma Petřvald a snad se po tomto utkání bude slavit naše výhra a posun v tabulce výše.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Obě mužstva nastoupila v nekompletních sestavách,přesto diváci viděli spoustu zahozených šancí na obou stranách. Druhý poločas byl z naši strany lepší, podařilo se vyrovnat,remíza je myslím spravedlivá.

TJ Sokol Hnojník
Martin Blahuta - trenér: Do každého zápasu jdu s cílem vyhrát, ne jinak to bylo i na Realu, kde jsem strávil 13 fotbalových let. Takže nějaké vzpomínky tam jsou a těžko se skousává jaký byl fotbal před čtvrt stoletím a kde je teď. Zájem hráčů i diváků klesá, asi bychom o tom s předsedou Lískovce mohli vyprávět dlouho. Ale zpět k zápasu, oba týmy si vypracovaly řadu šancí a chtěly vyhrát, měli jsme myslím k vítězství blíže, ale kdyby Vojvodík v 88 minutě dal vítěznou branku domácích, tak by to bylo nespravedlivé, tak je to asi zasloužená remíza. Byl to zápas v přátelské atmosféře!



Sestavy


TJ Sokol Lískovec
D. Hill [-] - S. Cabák [-] , T. Pitucha [-] , J. Ursíni [-] (62. M. Randják [-] ) , D. Vojvodík [-] - M. Šostý [-] , T. Kubáň [-] , P. Vokoun [-] , J. Brantal [-] - D. Melár [-] (68. K. Kořínek [-] ) , T. Strouhal [-] (66. J. Strouhal [-] ) -

TJ Sokol Hnojník
M. Klus [-] - L. Brzuchanski [-] , M. Bauman [-] , P. Rusz [-] , J. Kozel [-] - P. Příborský [-] , D. Pieszka [-] , D. Bolek [-] (86. E. Oborný [-] ) , M. Walica [-] , J. Rusnok [-] - J. Hradil [-] (90. M. Blahuta [-] ) -

ŽK: 74. M. Randják - 56. L. Brzuchanski .
Místo: Lískovec. Počet diváků: 46.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra hostů

Na hráčskou kariéru v Lískovci se nedá zapomenout, ale teď jsem na opačné straně a věřím, že zvítězíme 1:2 a tak trochu pokazíme lískoveckou RETRO párty v místním kulturáku. Lískovci přeji ať se jim od příštího kola daří! Je však otázkou v jakých sestavách oba týmy nastoupí, s tím má tým trenéra Poledníka stejný problém jako má Hnojník. A uvidíme kolik rozhodčích bude přítomno :).

Tip: remíza

Tip: remíza