3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lískovec kraloval v derby se Sedlištěmi


Branky


17

Lískovec přivítal rozjeté Sedliště, kterým letošní sezóna v porovnání s tou předchozí vychází fantasticky. Celek trenéra Onufera se totiž drží mezi nejlepšími, a to i přestože ztratil v letní přestávce kanonýra Kovácse. Omlazený, běhavý celek, tak na hřiště lokálního rivala přijížděl jako favorit. Domácí navíc do duelu nastupovali opět v trošku improvizované sestavě.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pánek domácí tribuny bleskově probudil

Jak je u domácího Lískovce zvykem, v hodně kombinované sestavě a rozestavení,která se měnilo ještě hodinu před zápasem nás čekalo derby pro Sedlištím. Na stoperů zaskakoval Cabák a v útoku doplnil Soukupa Kaloč.

 

 

Úvod zápasu se domácím velmi povedl. Už v první minutě našel Cabák dlouhým míčem Pánka a ten se nemýlil. I v dalším průběhu utkání byli domácí aktivnějším týmem.

Aktivitu domácího celku zúročil v 11.minutě Strouhal J., kdy po hezké kombinaci na pravé straně si srazil míč do vlastní sítě hostující obránce.

 

Hosté zahrozili až v samém závěru prvního poločasu, kdy po dvou standardních situacích trefili dvakrát brankovou konstrukci.

 

 

Kořínek upravil skóre

Ve druhé půli otevřeli sedlišťšstí hru, a to se jim nevyplatilo. Místo snížení přišel úder do otevřené obrany. Prosadil se střídající střelec Kořínek. Zbytek zápasu se už jenom dohraval s několika šancemi na obou stranách.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lískovec
Miroslav Poledník - trenér: Těsně před utkáním se nám omluvili dva hráči T. Kubáň a M. Šostý. Ale i bez těchto důležitých hráčů jsme zcela zaslouženě vyhráli. Sedliště zahrozily v závěru prvního poločasu,kdy taky zazvonila branková konstrukce, jinak jsme po celé utkání byli lepší. Oceňuji soupeře že chtěli hrát aktivně a nepřijeli jen bránit. Naše hráče chválím za opravdu kvalitní výkon a myslím i pohledný fotbal.




Sestavy


TJ Sokol Lískovec
A. Bocián [-] - D. Pánek [-] (88. L. Sutter [-] ) , S. Cabák [-] , P. Soukup [-] , J. Ursíni [-] - J. Brantal [-] (78. M. Randják [-] ) , P. Vokoun [-] , J. Strouhal [-] , D. Vojvodík [-] - F. Hlavatík [-] , D. Kaloč [-] (51. K. Kořínek [-] ) -

FK Sedliště
O. Šokala [-] - J. Pohludka [-] , R. Krpel [-] , T. Sekanina [-] , T. Hvolka [-] (57. M. Krejčok [-] ) - O. Mokroš [-] (72. R. Krištof [-] ) , M. Merta [-] (86. S. Gwozdz [-] ) , Z. Piekarczyk [-] (72. M. Zrun [-] ) , K. Šebesta [-] (57. V. Durak [-] ) - T. Hammer [-] , P. Mojžíšek [-] -

Počet diváků: 180. Rozhodčí: HERDA Tomáš - NGUYEN HUU Hung, DUDA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Věřím v naši výhru, záleží na našem zdravotním stavu hráčů zda se sejdeme.Ale věřím že rozlučka s našim stadionem před rekonstrukci bude vítězná.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza