2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá prožívá skvělý vstup do sezóny, Dětmarovice pravý opak


Branky


23

Dětmarovice v prvním kole vybouchly v Nýdku, kde inkasovaly sedmičku a proto byl domácí duel s Dobrou ideální příležitostí na odčinění debaklu. Soupeř z Dobré nebyl, ale rozhodně lehkým protivníkem a v úvodním kole v poslední desetiminutovce urval zásluhou Zíchy všechny tři body. Zícha byl připraven k utkání i nyní, a to se nakonec ukázalo jako rozhodující faktor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zícha rozhodl úvodní poločas

Domácí trenér Andrejko spolu s vedením zareagovali na špatný výsledek z Nýdku příchodem několika posil. Jmenovitě šlo o zkušené Zahatlana a Dittricha, kteří se postavili do základní sestavy a Beilnera, jenž usedl na lavičku. Do brány se poprvé v sezóně postavila letní posila Jarmulák. Naopak nastoupit nemohl pochopitelně vyloučený Gill.

Hosté v čele s koučem Zářickým mohli, jak už bylo řečeno počítat s Ondřejem Zíchou, který řádil v úvodním duelu s Petrovicemi, když byl u všech 4 branek svého celku. Doberští dále mohli počítat s bratry Georgiovskými, kteří v základní sestavě nahradili mladé 16ti-leté pušky Jana Zíchu s Markem Pokorným. Starší Filip se postavil na stopera, zatímco mladší Ondřej šel na střed zálohy.

 

Ze začátku utkání hosté zatlačili svého soupeře. V prvních 20 minutách si vytvořili tři větší šance a jednu z nich dokázal proměnit kanonýr Ondřej Zícha. Po této úvodní pasáži se přihlásili ke slovu také domácí. Filip Sáňka si obhodil protihráče a nádherným křižným balónem vyslal spoluhráče do samostatného úniku. Ten však zastavil výborným zákrokem brankář Hanke. Poločas se dohrál ve větším tempu a oba týmy cítily šanci na vítězství.

Zícha dovršil hattrick

Po přestávce znovu dominovali Doberští. Šance střídala šanci a byl to znovu Zícha, který přesnou ranou k tyči poslal hosty do dvougólového vedení. Zanedlouho se stejnému hráči podařilo zkompletovat hattrick, když mu podruhé v utkání naservíroval míč do pokutového území střídající Chodura.

Zápas se zdál být rozhodnutý, ovšem s tím hrubě nesouhlasily domácí Dětmarovice. V rozmezí 4 minut se postupně prosadili Zahatlan a Stawicki a oba soupeře tak necelých 20 minut před koncem dělil jen jeden jediný gól. Za zmínku stojí branka na 2:3, když po rychle zahraném přímém kopu zkušeně uklidil míč z voleje za háčky právě Stawicki. Koncovka zápasu byla chaotická. Domácí se hnali za vyrovnáním a tím se otvíraly možnosti na brejky. Pokorný a pár minut po něm Chodura šli úplně sami na brankáře, ten však famózními zákroky držel svůj tým ve hře. Zastřeloval se i jindy neomylný Zícha. Když ani poslední závar domácích neskončil gólem, tak utkání skončilo těsným výsledkem 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Dětmarovice
Lukáš Kretek: Začátek zápasu nám vůbec nevyšel, začali jsme hrát až v momentě, kdy jsme dostali první gól. Šance byly na obou stranách, jak v prvním poločase, tak i ve druhém, jenže gólově vyšli lépe hostům. První gól jsme dali bohužel až v posledních 20 minutách a i když nás to nakoplo, tak se nám bohužel už vyrovnat nepodařilo. Rozhodně jsme na hřišti nechali všechno a díky našim chybám to prostě nevyšlo, každopádně začínáme být sehraní a zápas s Dobrou vypadal z našeho pohledu určitě lépe než utkání v Nýdku.

TJ Sokol Dobrá
Jan Filipčík - kapitán: Úvod utkání nebyl z naší strany dobrý, ale gól nám pomohl a bylo to lepší. Ve druhém poločase jsme přidali 2 branky, vedli 3:0, měli další šance a vše vypadalo, že utkání dohrajeme v klidu. Ale bohužel 2 slepené góly vrátili domácí do hry a nakonec jsme se štěstím uhájili výhru. Ale 3 body jsou doma, a to se počítá..



Sestavy


SK Dětmarovice
Š. Jamulák [-] - P. Zahatlan [-] , P. Gír [-] , L. Kretek [-] , F. Vitoň [-] - P. Popek [-] (8. J. Trombik [-] ) , P. Dittrich [-] , F. Sáňka [-] (46. P. Beilner [-] ) , D. Ženíšek [-] - M. Skácelík [-] , D. Stawicki [-] -

TJ Sokol Dobrá
F. Georgiovský [-] - O. Zícha [-] , M. Hanke [-] , F. Čapčuch [-] (46. M. Pokorný [-] ) , J. Filipčík [-] - P. Platoš [-] , J. Otipka [-] , K. Koloničný [-] (65. M. Novák [-] ) , O. Gryžboň [-] (32. J. Plhal [-] ) - O. Georgiovský [-] , M. Pohludka [-] (46. T. Chodura [-] ) -

ŽK: 12. F. Vitoň , 42. P. Dittrich , 44. P. Gír , 54. P. Beilner - 21. J. Otipka , 57. M. Pokorný .
Místo: Dětmarovice. Počet diváků: 75. Rozhodčí: Závodný Vít  - MUDRA Josef, BARTEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí mají úplně nový tým a myslím, že bude nějakou dobu trvat, než se aspoň trochu sehrají. Dobrá vyhraje i své druhé utkání v sezóně.