D. Klein 65.
A. Rolný 68. (p.)
D. Klein 83.
3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Adam Rolný vystřídal, nahrál na branku, jednu vstřelil, vystřídal a zajistil tři body domácím


Branky


65. D. Klein , 68. A. Rolný (p.) , 83. D. Klein
15

Velké Heraltice vyhrály o tři branky nad Malými Hošticemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Favorizované Velké Heraltice přivítaly na svém trávníku v sobotním odpoledni družstvo z Malých Hoštic. Bez Adama Rolného v sestavě se domcá celý první poločas nemohli dostat do tempa. Jedinou výrazbější šanci si za domácí vytvořil Šimon, který jí ale zahodil. Jinak domácím chyběla finální fáze a přesné nahrávky. Naopak to byli hosté, kteří si v prvním poločase vypracovali více příležitostí. Nejdříve pas Droppy v 10. minutě z voleje poslal do břevna Stříbný. Za čtyři minuty unikl po lajně Wittek, na jeho centr Klement hlavou nedosáhl. Po dvaceti minutách pálil Klement vedle brány. V závěru poločasu ještě centr Wittka poslal hlavou do náruče Patrika Kleina Klement. 

Heraltice rozhodly o své výhře třemí góly

I na začátku druhého poločasu se domácí trápili. Klíčovým okamžikem se ukázal příchod Adama Rolného na hřiště, který sice hrál jen osmnáct minut, ale stál u dvou branek domácího týmu. Ten hned po svém příchodu v 64. minutě odcentroval míč na Daniela Kleina, který poprvé pokořil hostujícího brankáře Honku – 1:0. Za tři minuty byl v hostujícím vápně faulován domácí Šimon a penaltu s přehledem dostal do malohoštické sítě Adam Rolný – 2:0. Třetí zásah pak dosáhli domácí deset minut před koncem zápasu, když rohový kop Návrata protlačil do sítě s přispěním teče hlavou Daniel Klein – 3:0.

 

V posledním kole jedou Velké Heraltice do Opavy. Malé Hoštice budou hostit Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): První poločas byl z naší strany takový ospalý, nemastný. Nebylo to ideální. Druhý začal podobně. Pak jsme na hřiště poslali Adama Rolného, který na jednu branku nahrál, druhou vstřelil a rozhodl.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Do šedesáté minuty to bylo vyrovnané střetnutí. Dokonce jsme v prvním poločase mohli o jednu branku vést. Pak ale přišel Rolný, a rozhodl to během deseti minut. My jsme dnes měli na lavičce sedm dorostenců a všichni se zapojili do hry.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - D. Ladner [-] , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , D. Šrek [-] , M. Zemborski [-] (71. D. Zvardoň [-] ) , D. Válek [-] (81. J. Piatkevič [-] ) , J. Košárek [-] (63. A. Rolný [-] ) , D. Klein [-] , V. Kocián [-] (63. J. Tesař [-] ) , M. Návrat [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - R. Režnar [-] , J. Klement [-] (73. A. Rychlý [-] ) , P. Stříbrný [-] (80. J. Škrobánek [-] ) , J. Droppa [-] , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] (80. A. Juřík [-] ) , M. Adamčík [-] , Š. Teichmann [-] (62. D. Schrom [-] ) , T. Wittek [-] (73. A. Habura [-] )

ŽK: 47. D. Klein .
Hráči zápasu: M. Návrat - M. Unruh .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: TĚŽKÝ Michal - MORAVEC Roman, THIEMEL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra domácích

Heraltice jsou pro mě od začátku soutěže favoritem na postup a doma si výhru proti nepříjemnému soupeři pohlídají.