2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lichnov udeřil dvěma góly po hodině hry


Branky


15

Lichnov porazil o dvě branky Vítkov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Lichnov na svém hřišti hostil v sobotním odpoledni družtsvo z Vítkova. V prvním dějství se odehrávala vyrovnaná partie u bou stran a s šancemi obou družin. Z domácí se v první šanci objevil Zahradník, ke kterému propádl míč za obranu, ale střela mu nesedla a skončila vedle. Další příležitosti měli střílející Bartoníček s Pokorným. Jejich střela ale nezacílily na cílené zařízení. Hosté si vypracovali šanci po čtvrthodině hry Jakubem Dohnálkem, ale ten netrefil branku. Za pět minut vychytal dorážku Křenka domácí brankář Ondrusz. Po půlhodině hry nahrávku Jakuba Dohnálka poslal z pětníku mimo branku Mička. Poslední šanci měl Ondřej, který netrefil branku. 

Lichnov dvakrát udeřil

I úvod druhého poločasu byl vyrovnaný. Klíčové okamžiky zápasu přišly po hodině hry. Nejdříve střídající Salát narazil míč Pokornému, který nahrávkou pod sebe namazal kapitánovi Bartoníčkovi, který zamířil do prázdné brány – 1:0. Za pět minut začala akce u brankáře Ondrusze, dále pokračovala přes Jiřího Podaného a Bartoníčka k Zahradníkovi, který zamířil z dvaceti metrů nechytatelně k tyči – 2:0. V poslední dvacetiminutovce si vypracovali šance obě družiny, ale skóre se už nezmenilo. Za domácí to byl Bartoníček, jehož střelu vytáhl Snášel nad břevno. Snášel si pak poradil i se samostatným nájezdem Pokorného. Za hosty hlavičkoval Pavlíček nad. Jakub Dohnálek netrefil prázdnou branku. Těsně minul branku i po rohovém kopu hlavou Krása. Lichnov si tak připsal další tři body.

 

Lichnov hraje v posledním kole v Budišově. Vítkov bude hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Zápas to byl vyrovnaný, ale my jsme šli o chloupek více za výhrou. První poločas byl vyrovnaný, druhý bych si tvrdil říct jsme byli už lepší a dali jsme dva góly. Jsem rád, že jsme vzadu udrželi nulu.

TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Bohužel nedáváme šance. Hlavní problém máme v předfinální a finání fázi. Dokud Lichnov nedal branku to bylo vyrovnané, od prvního gólu nás začal přehrávat a byl silnější na balonu.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Tesař [-] , J. Mašlík [-] , K. Podaný [-] - M. Pokorný [-] , O. Bartoníček [-] , J. Dankovič [-] (79. P. Motl [-] ) , A. Sojčák [-] (60. D. Salát [-] ) , M. Lazar [-] - P. Zahradník [-] (86. J. Konvička [-] ) , J. Podaný [-]

TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , L. Pavlíček [-] , V. Ondřej [-] (76. L. Lamatschek [-] ) , J. Mička [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] , M. Bek [-] , T. Křenek [-] (68. J. Hučík [-] ) , L. Dohnálek [-]

ŽK: 67. J. Podaný , 70. D. Salát - 72. L. Dohnálek .
Hráči zápasu: O. Bartoníček - A. Faldýn .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMAI Martin - RAŽNÝ Jan, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Proti domácím se nám v posledním kole podařilo doma zvítězit. Věřím ale bývalým spoluhráčům z Vítkova, které jistě nabudil dobrý zápas s Budišovem.