3:1
(1:1)
15. R. Chmel (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas o šest bodů pro Velké Hoštice


Branky


25. J. Tietz (p.) , 52. P. Pavelek , 90. V. Stříbný - 15. R. Chmel (p.)
15

Velké Hoštice vyhrály o dvě branky nad Zlatníky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerozhodný poločas

V sobotu přijely na hřiště do Velkých Hoštic Zlatníky. Byl to souboj o šest bodů, protože oba týmy dělil před zápasem pouze jeden bod. Vedení se ujala v 15. minutě vedení hostující družina, když si Kavan před vápnem udělal tři hráče a vletěl do vápna, kde jej poslal k zemi Duda a penaltu se štěstím proměnil kapitán Chmel – 0:1. Za deset minut utekl hostující obraně Pavelek a byl v pokutovém území sražen Chmelem. Míč si na značku pokutového kopu postavil Tietz a s přehledem ji poslal do sítě – 1:1. Po půlhodině hry vykombinoval míč Havlíček s Pavelkem, a Pavelek poslal míč do vápna, kde jej před prázdnou brankou minuli Janků a po něm Stříbný. Hosté mohli těsně před poločase dvakrát zahýbat se stavem utkání, ale Fajkus se nedokázal ani jedenkrát přesně trefit. 

Velké Hoštice rozhodly

Hned zkraje druhého poločasu se obtočil Pavelek po nahrávce Tietze kolem hostujícího stopera a přesnou střelou pod víko poslal domácí do vedení – 2:1. Od té chvíle se hrál fotbal nahoru dolů. Hra se přelévala ze strany na stranu. Zlatníky mohly vyrovnat, ale Řehulka ze standardky nastřelil pouze domácí břevno. V 75. minutě po nahrávce Czerného střílel Pavelek a Ondráček vytěsnil jeho střelu konečky prstů na rohový kop. Hosté pak reklamovali asi deset minut před koncem penaltu za faul na Holušu, ale píšťalka rozhodčího zůstala tichá. V nastavení pak Tietz nahrál Czernému, který přihrál do vápna na Stříbného, který patičkou uklidil balon k tyči a pojistil výhru domácích – 3:1.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Hlavnice. Zlatníky jedou do Krásných Louček. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Kluky bych chtěl pochválit za bojovnost hlavně ve druhém poločase, tak se podle mě bojuje o tři body. Díky výhře jsme se odpoutali od dnešního soupeře.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Chybělo nám pět lidí. Vedli jsme ale z penalty, ale soupeř z penalty vyrovnal. Ve druhé části jsme ze začátku inkasovali a pak to bylo nahoru dolů, buď my vyrovnáme, nebo oni rozhodnou. Nakonec oni rozhodli v závěru. Bohužel musím konstantovat, že teď nám to nelepí a nemáme štěstí a chybí nám rozdílová hráč.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - M. Duda [-] (46. P. Novák [-] ) , M. Czerný [-] , V. Stříbný [-] (90. M. Židek [-] ) , P. Pavelek [-] (84. M. Kaluža [-] ) , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , F. Havlíček [-] , D. Watzlavik [-] , M. Janků [-] (81. P. Bensch [-] ) , A. Fabisz [-]

TJ Sokol Zlatníky
R. Ondráček [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , L. Fajkus [-] (88. M. Jaroš [-] ) , J. Kavan [-] , P. Holuša [-] , D. Bláha [-] , J. Klimeš [-] , T. Řehulka [-] , T. Vincker [-] (81. R. Uvíra [-] ) , P. Pospíšil [-]

ŽK: 31. P. Pavelek , 65. V. Olšr - 59. T. Vincker , 73. J. Klimeš .
Hráči zápasu: J. Tietz - J. Kavan .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - ROBENEK Bohumil, NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 14:22

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:43

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 17:44
Tomáš Holata

Expert: Adam Faldýn
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou nepříjemné v Hosticich to nebude pro hosty vůbec jednoduché ale zapas skončí nerozhodně.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 08:37
Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 10:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 13:41

Tip: výhra domácích