4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál s přehledem porazil Lichnov


Branky


15. Š. Kubesa , 25. M. Cabal , 42. M. Cabal , 55. P. Šanda
14

Bruntál vyhrál o čtyři branky nad Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o tři branky

Bruntálské béčko přivítalo na svém trávníku v tradičním nedělním čase mužstvo z Lichnova. Bruntál si v zápase vytvořil velké množství šancí, a jen díky dobře chytajícímu Ondruszovi dostal Lichnov jen čtyři branky. Za stavu nula nula, ale mohl Lichnov posunout do vedení Pokorný, ale střílel vedle tyčky. Po čtvrthodině hry se už domácí dokázali brankově prosadit, když uník po strann skončil centrem do vápna, kde se nejlépe zorientoval Kubesa a pohodlně zavěsil - 1:0. I nadále Bruntál soupeře přehrával, ale zahazoval své šance. Z ojedinělého brejku pak mohl srovnat Podaný, ale mířil opět vedle brány. Další branku domácíh docílil Cabal, který dorazil vyraženou střelou přesně do branky - 2:0. Lichnov pak mohl snížit Sojčákem, ale ten nedosáhl na balon. Bruntál pak vsítil těsně před přestávku třetí branku, když Cabal opět pohotově vrátil vyražený míč do sítě - 3:0.

Bruntál vedení navýšil

Ve druhém poločase pak Bruntál hned v 55. minutě navýšil skóre zápasu, když se Šanda dokázal porobít přes tři hráče, a ač faulován ještě dokázal ze dvaceti metrů vystřelit a dopravit balon do sítě - 4:0. Zbytek zápasu se pak už dohrával víceméně v poklidném tempu. Bruntál nadále zahazoval své šance a Lichnovu se nepodařilo zaznamenat alespoň čstný úspěch, když Říha pálil zase vedle branky. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (asistent trenéra): Soupeř byl sice bojovný, ale odcházel postupně fyzicky. My jsme měli snad deset šancí a výsledek je pro soupeře ještě přijatelný. Kluci odvedli, co jsme chtěli, hodně to oživili naši mladí, takže panuje plná spokojenost. Výborně zahrál dorostenec, který odehrál celý zápas ve středu zálohy.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Soupeř byl produktivní, nám moc nefungpvala obrana, kdy si soupeř s ní dělal co chtěl. Když za celý zápas netrefíme branku, tak těžko můžeme vyhrát.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] , M. Goněc [-] (46. J. Duhajský [-] ) , Š. Kubesa [-] (73. L. Foltín [-] ) , R. Cápek [-] , M. Cabal [-] (67. M. Hurajt [-] ) , R. Hapka [-] , T. Rožnovský [-] (67. Š. Flekač [-] ) , R. Hanák [-] , R. Kovář [-] , F. Stoklasa [-]

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Slepička [-] , M. Tesař [-] , J. Mašlík [-] , D. Salát [-] , K. Podaný [-] (67. J. Konvička [-] ) - M. Pokorný [-] (81. A. Komenda [-] ) , O. Bartoníček [-] , A. Sojčák [-] (60. D. Říha [-] ) - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-] (81. P. Motl [-] )

ŽK: 40. P. Šanda - 21. K. Podaný , 55. J. Mašlík , 86. A. Komenda .
Hráči zápasu: R. Cápek - P. Ondrusz .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - TVRDÝ Zbyněk, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra domácích

Lichnov zatím překvapení, ale brunatálské béčko je doma silné, a s nováčkem si poradi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů