1:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 10:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soupeři se rozešli smírně


Branky


14

Remíza se zrodila mezi Zlatníky a Krnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o jednu branku

V nedělní dopoledni změřily síly spolu týmy ze spodku tabulky. Takže se hrálo o pověstných šest bodů. Hrál se hodně bojovný fotbal. Po úvodním vzájemném oťukávání se do první šance dostal Krnov, ale Koblasa po standardní situaci přestřelil domácí branku. Zlatníky o chvíli později zahrozili ze dvou rohových kopů, z nichž hlavně hlavička Levaye byla hodně nebezpečná, protože jí musel vyrážet na rohový kop Zouhar. Ve 22. resp 23. minutě se dostala ke střele dvojice Handlíř a Tomášek. Ale ani jeden z výše jmenovaných mezi tři tyče nezamířil. Ve 27. minutě podržel při akci domácích krnovský brankář Zouhar. Ve 34. minutě po nahrávce Handlíře a střele Tomáška k tyčce se dostal Krnov do vedení – 0:1. Do konce poločasu mohl vyrovnat Levay, ale vylámal si zuby na gólmanovi Zouharovi.

Zlatníky vyrovnaly

V úvodu druhé půle po centru Bláhy propálil vše, co mu stálo v cestě na zadní tyči stojící Ležák a vyrovnal skóre zápasu – 1:1. Po hodině hry proletěl projektyl domácího Bláhy celým pokutovým územím hostů a skončil těsně kolem jejich tyčky. V 63. minutě se objevil v sólovém nájezdu smolař dne Levay, který si ale opět vylámal zuby na skvěle chytajícím Zouharovi. Čtvrthodinu před koncem to mohli zase být hosté, kteří strhli výhru na svou stranu, ale bombu Rolného vytěsnil u tyčky na roh brankář Ondráček. V samém závěru ještě musel domácí brankář Ondráček musel hasit požár před Kolbasou, ale opět vyšel ze souboje vítězně. Zápas tak skončil spravedlivou remízou. 

 

Zlatníky jedou příští kolo do Velkých Hoštic. Krnov bude hostit Hlavnici.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Bod je v této situaci pro nás ztráta. Ale musím upřímně přiznat, že remiza je spravedlivá po dněšním průběhu zápasu. Výborný byl gólman Ondráček. Smolařem zápasu zase Levay. Příště do Hoštic si chceme jet pro body.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Bylo to velice vyrovnané střetnutí. Hrálo se na malém hřišti a my jsme se o bod porvali. Ve Zlatníkách se každému hraje špatně, takže za mě bd dobrý. I když jsme nakonci mohli dát rozhodující branku.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
R. Ondráček [-] - R. Uvíra [-] (13. T. Vincker [-] ) , R. Chmel [-] , M. Levay [-] (46. T. Němčík [-] ) , L. Němčík [-] , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , D. Bláha [-] , O. Kořínek [-] (78. J. Kavan [-] ) , T. Řehulka [-] , P. Pospíšil [-]

FK Kofola Krnov B
M. Zouhar [-] - M. Ryška [-] , L. Zavadil [-] , D. Čevela [-] , V. Pohludka [-] - A. Snokrot [-] (63. R. Vojtěšek [-] ) , M. Handlíř [-] , T. Kolbasa [-] - J. Hřivnáč [-] , J. Holčák [-] , V. Tomášek [-]

ŽK: 42. D. Bláha , 42. V. Ležák , 74. M. Levay - 43. A. Snokrot .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SVOBODA Marian - KLIMEK Tomáš, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Juchelka
Tip experta: výhra domácích

Ve Zlatnikach se špatně hraje, a Krnov nevím s čím přijede. Áčko hraje myslím taky v neděli, takže více favorizuji domaci.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích