4:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov rozhodl v první půli


Branky


10. F. Kudla , 11. A. Faldýn , 33. K. Špok , 67. J. Dohnálek - 58. M. Snášel (vl.) , 69. P. Stříbrný
13

Vítkov vyhrála o dvě branky nad Malými Hošticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov vedl o tři branky

Vítkov doma přivítal mužstvo z Malých Hoštic. Domácí si chtěli spravit reputaci po minulém debaklu v Bruntálu, a to se jim povedlo. Domácí měli dobrý start do zápasu, kdy dvěma slepenými góly se brzy ujali dvoubrankového vedení. Po deseti minutách se dostal ke střele z kraje vápna Kudla a míč umístil k tyči – 1:0. Za pár sekund ho napodobil Faldýn, který zamířil také k tyči – 2:0. Dalším možnost zvýšit skóre prováhal Jakub Dohnálek. Ve dvacáté minutě dokonce Kudla rozezvučel svou střelou břevno. Po půlhodině hry po střele Faldýna vypadl míč z rukou brankáři Honkovi, a pohotový Špok ho zasunul za jeho záda – 3:0. Hoštice se dostaly do první šance až ve 38. minutě, když nahrávku Klementa poslal Hrbíč placírkou vedle branky. 

Hoštice jen snížily

Ve druhém poločase se hra opticky vyrovnala a gólově se prosadili i hosté z Hoštic. Hoštice dokázaly snížit po hodině hry, když vysoký centr Klermenta si nešťastně srazil do vlastní brány brankář Snášel – 3:1. Sedm minut se podařilo Vítkovu opět odskočit o tři branky, když Jakub Dohnálek prošel přes dva hráče a podél Honky propasíroval balon do sítě – 4:1. Tečku za zápasem udělal v 69. minutě Stříbný, který pas Chřibka umístil podél Snášela do brány – 4:2. Ve zbytku zápasu se Hoštice snažily něco udělat s výsledkem, ale pozorná domácí obrana je k ničemu nepustila. Až v nastavení po individuální akci Škrobánka přestřelil Chřibek domácí bránu.

 

Vítkov jede v příštím kole do Opavy. Malé Hoštice budou hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Lukáš Böhm (trenér): Musím tým pochválit hlavně za první poločas, kdy jsne hráli podle mých představ a dali hostům tři branky. Úplně jsme hodili za hlavu výkon z před týdne. Ve druhé půli dokázal soupeř dvakrát snížit, ale nadostřel jedné branky se nedotal. Asi by to bylo napínavější.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): První poločas byl z naší strany katastrofa, kdy jsme hostům darovali tři branky. Pak jsme o poločase prosřídali a měli jsme optický tlak, ale navíc jak na snížení jsme se nezmohli.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - D. Fabík [-] , M. Bek [-] , K. Krása [-] , K. Špok [-] (90. L. Lamatschek [-] ) , J. Dohnálek [-] , V. Ondřej [-] (55. J. Hučík [-] ) , F. Kudla [-] (55. L. Dohnálek [-] ) , J. Mička [-] , M. Mikulenka [-] , A. Faldýn [-] (87. T. Kristián [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Droppa [-] , E. Klinger [-] , V. Hrbač [-] (46. A. Celta [-] ) , R. Suchánek [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , J. Chřibek [-] , A. Rychlý [-] (46. D. Pospěch [-] ) , M. Adamčík [-] , M. Holčapek [-] (44. Š. Teichmann [-] ) , M. Unruh [-] , J. Klement [-]

ŽK: 29. F. Kudla , 84. A. Faldýn - 20. M. Holčapek , 53. A. Celta , 77. Š. Teichmann , 85. J. Droppa .
Hráči zápasu: M. Bek - E. Klinger .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MORAVEC Roman - KOLEČKÁŘ Antonín, PŘIKRYL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Werner
Tip experta: výhra domácích

Když bude Vítkov kompletní, tak tipuji jeho výhru.

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: remíza