Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:00

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přestřelka pro Jindřichov


Branky


15

Jindřichov vyhrál o jednu branku ve Zlatníkách. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jindřichov vedl o dvě branky

Zlatníky přivítaly ve svém typickém nedělním čase mužstvo z Jindřichova. Už v páté minutě se dostával do šance domácí Kavan. Jindřichov se ale zmocnil míče, kdy se do brejku dostal Tilkeridis, který vnikl do vápna a zakončil na zadní tyč – 0:1. Zlatníky kontrovaly pak po akci Lukáše Němčíka a střele Kořínka, která zamířila těsně vedle tyčky. Po půlhodině hry Dočkalovu rozehrávku vystihl hostující Tilkeridis, který potáhl balon, který nahrál pod sebe na Barvíka, jenž ho uklidil do prázdné branky – 0:2. Za pět minut mohlo být pro domácí ještě hůře, když se do samostatného nájezdu dostal Barvík, ale jeho kličku vystihl brankář Janetzký. Pět minut před poločase byl faulován před vápnem Kavan a Uvíra nabombil míč do tyče.

Zlatníky vyrovnaly, Jindřichov opět utekl o dvě branky a Zlatníky nakonec jen snížily

Zlatníky snížily hned po přestávce, když rohový kop Kořínka nekompromisně poslal hlavou do brány Holuša – 1:2. Jindřichov znervózněl a domácí se začali tlačit do útoku. Vyrovnání se domácí dočkali v 65. minutě, když rohový kop Kavana vyrazil brankář Zábranský do chumlu hráčů, kde se nejlépe zorientoval Chmel – 2:2. Pak se hrálo nahoru dolů, a rozuzlení zápasu pak přišlo v poseldní pětiminutovce. Pět minut před koncem standardku Boháčka vyrazil Janetzký jen před sebe, kde míč pohotově vrátil do brány Jaroslav Hanslík – 2:3. V poslední minutě pak utekl domácí obraně Tilkeridis a našel nahrávkou Petrovického, který brankově zakončil – 2:4. V nastavení byl ve vápně hostí faulován Holuša, který pak nařízenou penaltou upravil na konečných 3:4.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Velkých Heraltic. Jindřichov bude hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Hostům gratuluji. Díky našim chybám přišli ke třem bodům Z naší strany to bylo hratelné aspoň na remízu.

TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Byl to vyhecovaný zápas, kdy jsme dvakrát vedlií o dvě branky, a nakonec jsme těsnou výhru udrželi. Naše série pokračuje.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] (69. T. Vincker [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (84. M. Jaroš [-] ) , J. Kavan [-] (81. J. Klimeš [-] ) , P. Holuša [-] , D. Bláha [-] , O. Kořínek [-] , T. Řehulka [-]

TJ Slezan Jindřichov
D. Zábranský [-] - M. Kuřec [-] , K. Barvík [-] , J. Hanslík [-] , K. Čanaklis [-] (54. V. Petrovič [-] ) , F. Balda [-] , J. Hanslík [-] (78. K. Souček [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-] (90. M. Čech [-] ) , J. Sklenařík [-] , V. Boháček [-]

ŽK: 17. P. Holuša , 45. R. Uvíra , 79. T. Řehulka , 90. D. Bláha - 58. M. Šmíd , 67. K. Barvík , 90. F. Balda .
Hráči zápasu: K. Janetzký , P. Holuša - M. Tilkeridis .
Počet diváků: 72. Rozhodčí: LÁRYŠ Vít - ROBENEK Bohumil, BARČÍK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Rolný
Tip experta: remíza

Zde na sebe narazí dva podobné styly a bude to boj o každý metr. Zlatníky by potřebovaly zabrat, ale proti houževnatým hostům ukopou pouze bod.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů