1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásné Loučky loupily v Hošticích


Branky


66. T. Wittek - 69. L. Juchelka , 72. T. Stoček (vl.) , 89. L. Juchelka
16

Loučky vyhrály v Hošticích o dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Malé Hoštice přivítaly na svém hřišti mužstvo z Krásných Louček. Už v první minutě se objevil před brankářem Hadačem Wittek, ale zamířil těsně vedle. pak se dostával do šancí hostující družina. Postupně se v nich ocitli Mohyla, Juřina, Slaný a Juchelka. Ve svých pokusech buď stříleli vedle domácí branky, nebo je vynuloval brankář Vltavský a nebo nedokázali procpat míč přes hradbu těl. Ve 34. minutě nahrál Stříbný Chřibkovi, ale ten opět seřídil špatně mířidla. V závěru poločasu ještě podržel gólman hostů Hadač svůj tým, když vytáhl prudkou střelu domácích. Poločas tak skončil bez branek.  

Loučky otočily vedení Hoštic

Hned ze startu druhé půle sřílel domácí Stříbný vedle hostující tyčky. Za tři minuty Adamčík vystřelil a Hadač vyrazil balon konečky prstů mimo tři tyče. Hosté pak taky měli dvě slibné šance. Nejdříve Pella ze třiceti metrů orazítkoval břevno, od něj se míč odrazil zpátky do hřiště. Po hodině hry Juchelka vyslal do brejku Mohylu, ale tomu vyrazil střelu Vltavský. V 68. minutě se pak domácí ujali vedení, když Rychlý vyslal do úniku Wittka, který zavěsil a vsítil ve 14 letech svůj první gól mezi muži– 1:0. Hned vzápětí pálil Stříbný vedle pravé tyčky. V 70. minutě Loučky vyrovnaly, když se míč ve skrumáži v pokutovém území dostal k Juchelkovi, který bombou k tyči nedal brankáři Vltavskému žádnou šanci – 1:1. O pár okamžiků později odcentroval do domácího vápna Mohyla a Chlopčík svým důrazem přinutil Stočka k vlastní brance – 1:2. V 80. minutě byl vyloučen podruhé žluté kartě hostující Ondra. V samém závěru domácí hru otevřeli a do jejich obrany vletěl Lukáš Mitura, který míč předal Juřinovi, po jehož nahrávce Juchelka pečetil výhru hostů – 1:3.

 

Malé Hoštice budou hostit Slavii Opava. Krásné Loučky přivítají Krnov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Martin Vltavský a Petr Vala (trenér a vedoucí týmu): My jsme dnes doplatili na to, že jsme měli vlivem zranění hodně mladý a nezkušený tým. Jsme ale hrdí na náše mladé kluky, kteří se statečně perou v krajsé soutěži mužů a bůbec tam nedělaji ostudu. Je krásné vidět jak stříli svou první branku v mužích14-letý dorostenec, v brance jím čelí 16-letý kluk další mladí kluci to celkem s přehledem dávají v záloze. Klobouk dolů před nimi.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu): Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě. V prvním poločase to byl z naší strany festival zahozených šancí. Ve druhém nás ze začátku podržel brankář. Pak jsme dokonce inkasovali, ale to nás paradoxně nakoplo a nám se podařilo třemi góly zápas otočit. Chtěl bych vyzdvihnout výkon brankáře Hadače, který dobře zaskočil za naší jedničku. Navíc není zvyklý chytat krajskou soutěž a vše se dozvěděl těsně před zápasem. Hodně nám tím vytrhl trn z paty.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - T. Stoček [-] , A. Rychlý [-] (77. V. Hrbač [-] ) , R. Režnar [-] , P. Stříbrný [-] , M. Unruh [-] , T. Wittek [-] , J. Chřibek [-] , M. Adamčík [-] , Š. Teichmann [-] , J. Droppa [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
J. Hadač [-] - L. Mohyla [-] , L. Slaný [-] (56. L. Chlopčík [-] ) , M. Daříček [-] , L. Pella [-] , D. Mrukvia [-] , L. Juchelka [-] , A. Ondra [-] , T. Juřina [-] , L. Mitura [-] , L. Dvořák [-]

ŽK: 8. T. Stoček , 54. Š. Teichmann - 60. A. Ondra , 62. L. Mohyla , 73. T. Juřina . ČK: 80. A. Ondra .
Hráči zápasu: M. Unruh - J. Hadač .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KLEČACKÝ Marek, MACHALA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Malé Hoštice po domácí remíze se Slavkovem a nepříliš povedeném vystoupení bez bodového zisku v Bruntále budou chtít konečně získat body. Věřím, že se doléčí absentéři z minulých zápasů a domácí opět naplno předvedou povedený výkon zakončený ziskem tří bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích