Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov doma za tři body


15

Lichnov vyhrál o dvě branky nad Zlatníky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov vedl o jednu branku

Lichnov přivítal na svém trávníku družstvo ze Zlatník. Hrál se bojovný a velmi důrazný fotabl, s množstvím soubojů na obou stranách. V úvodní čtvrthodině byly lepší Zlatníky, které si vypracovaly dvě šance. Největší z nich spálil Chmel, který z pěti metrů minul branku. Poté převzal iniciativu Lichnov a Janetzký musel likvidovat dvě šance Zahradníkovi. Ve 22. minutě se dostal Lichnov do vedení, když Pokorný uvolnil Zahradníka, který pokořil Janetzského – 1:0. Za tři minuty zatáhl míč po straně hostující Kořínek, jehož centr do vápna skluzem dopravil do sítě Lukáš Němčík – 1:1. Ve 36. minutě vykombinoval akci Zahradník s Bartoníčkem a prvně jmenovaný nechytatelně dostal míč do kasy – 2:1. Za čtyři minuty se po autovém vhazování dostal míč opět k Zahradníkovi, který po individuální akci dovršil hattrick – 3:1. V poslední minutě prvního poločasu zahrával rohový kop zlatnický Morys a Řehulka hlavou snižoval na 3:2.

Lichnov vedení navýšil

Nervózní zápas pak pokračoval i po přestávce. Hrálo se většinou mezi šestnáctkami obou týmů, bez nějakých výraznějších šancí na obou stranách. Zlatníky nadále hrozily z hodně nebezpečných standardních situacích. Definitivně rozhodl Lichnov až třináct minut před koncem, když se míč po ose Pokorný, Zahradník, Podaný vrátil k Pokornému, který svůj samostatný nájezd zkušeně proměnil – 4:2. Lichnov se pak definitivně uklidnil a dovedl zápas do tříbodového zisku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Výhra se rodila v těžkých porodních bolestech. Byl to silový a a gresivní zápas, a sudí to moc zbytečně pouště na obě strany. Začátek vyšel hostům, ale my se pak dostali do vedení. Hosté vyrovnali, ale nám se povedlo utéct o dvě branky. Zlatníky snížili po standardce. Standardky měly výborné a pořád z nich bylo nebezpečno. Druhý poločas byl bojovný, ve stejném duchu a nás uklidnila až čtvrtá branka.

TJ Sokol Zlatníky
Radim Uvíra (kapitán): Jsem zklamaný, chtěli jsme vyhrát, ale dobře jsme hráli jen ais patnáct minut. Pak domácí udeřili a do poločasu vedli o jednu branku. Ve druhé půli už to byla bitva mezi šestnáctkami a domácí pak dali i čtvrtou branku.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Tesař [-] , J. Slepička [-] , D. Salát [-] , J. Mašlík [-] (71. P. Motl [-] ) - M. Pokorný [-] , J. Dankovič [-] , M. Lazar [-] (54. A. Sojčák [-] ) , O. Bartoníček [-] - J. Podaný [-] , P. Zahradník [-] (90. A. Komenda [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] (53. D. Bláha [-] ) , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] (65. T. Vincker [-] ) , J. Kavan [-] (70. M. Jaroš [-] ) , P. Holuša [-] , T. Řehulka [-] , O. Kořínek [-] (46. M. Levay [-] ) , J. Morys [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 68. J. Podaný , 82. J. Slepička , 90. P. Motl , 90. A. Sojčák - 33. J. Kavan , 82. T. Řehulka .
Hráči zápasu: P. Ondrusz .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: GROSSMANN Kevin - HRŇA Petr, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Zápas o 6 bodů. V případě vítězství domácích se podaří odskočit Zlatníkům o 6 bodů, bude-li tomu naopak bodově se vyrovnají. Myslím, že se to Zlatníkům podaří.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza