3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál těsně vyhrál


Branky


15

Bruntál porazil o jednu branku Malé Hoštice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o jednu branku

Bruntálské béčko po dvou porážkách v řadě přivítalo mužstvo z Malých Hoštic. V první části bylo aktivnější bruntálské béčko. Během prvního poločasu si domácí vypracovali asi pět šancí, z nichž dvě proměnili. Bruntál se po čtvrthodině hry dostal do vedení, když přímý kop domácích přeloboval brankáře Honku a posila z á týmu Ostrák na zadní tyči placírkou uklízel do prázdné hoštické branky – 1:0. Za pět minut se podařilo Hošticím vyrovnat, když Dropa nahrál Hrbáčovi, který si dokázal odstavit stopera a pak nechytatelně poslal balon k pravé tyči a Rozsypal se marně natahoval – 1:1. Těsně před přestávkou šel Bruntál znovu do vedení, když se na konci kombinační akce objevil kapitán Hapka a zavěsil – 2:1.

Oba soupeři dali po jedné brance

Druhý poločas začaly lépa Hoštice, když přímý kop Teichmanna skončil jen těsně nad břevnem. Deset minut po startu druhé půle se dostal za obranu Ostrák a potřetí pokořil Honku – 3:1. Hosté se po této brance hodně zlobili na rozhodčího, protože signalizovali postavení hráče mimo hru. Podle nich se tento hráč zapojil do hry. Pak ale převzaly taktovku Hoštice a vypracovaly si několik šancí. Dvakrát zazdil příležitost Beránek. Jenou Celta a po něm Chřibek. Brankáři Rozsypalovi udělala hodně problému i střela Dropy z poloviny hřiště. Snížit dokázali ale až v nastavení, když Dropa vystřelil a odražený míč poslal z první z voleje do brány Chřibek – 3:2.

 

Bruntál jede příští týden do Opavy. Malé Hoštice budou hostit Krásné Loučky. 



Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Mark Ostrák (hráč): Zápas jsme měli rozhodnout v prvním poločase, kdy jsme neproměnil snad 5 vyložených šanci. V druhém poločase jsme zvýšili na 3:1 a poté převzali iniciativu hosté, naštěstí přišlo snížení až v závěru.

TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Zápasu by slušela remíza. V prvním poločase byli lepší domácí, kterří měli pět šancí. Ve druhém jsme naopak byli lepší my, kdy jsme taky měli asi pět šancí. Navíc podle mě byl jejich třetí gól hodně sporný, protože si myslím, že padl z ofsajdu.



Sestavy


MFK Bruntál B
M. Rozsypal [-] - P. Šanda [-] , Š. Kubesa [-] (78. L. Kopec [-] ) , M. Ostrák [-] , T. Unverdorben [-] (67. L. Foltín [-] ) , M. Cabal [-] , R. Hapka [-] , R. Cápek [-] (58. M. Černohorský [-] ) , M. Hurajt [-] (58. M. Kučera [-] ) , J. Duhajský [-] , T. Rožnovský [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - M. Unruh [-] , T. Wittek [-] (46. L. Beránek [-] ) , V. Hrbač [-] (46. A. Rychlý [-] ) , T. Stoček [-] (46. R. Režnar [-] ) , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] (87. J. Škrobánek [-] ) , M. Adamčík [-] , Š. Teichmann [-] (71. A. Celta [-] ) , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

ŽK: 88. M. Ostrák - 56. J. Droppa , 78. J. Chřibek .
Hráči zápasu: M. Ostrák - J. Droppa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: TOMAI Martin - ČERNOHORSKÝ Michal (N), HANEL Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Po zaváhání v dvou předešlých kolech si Bruntál spraví chuť a vrátí se zpět na vítěznou vlnu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích