Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 10:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov se protrápil k výhře


Branky


15

Zlatníky prohrály o tři góly s Budišovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišov vedl o dvě branky

Zlatníky ve svém tradiční nedělním čase přivítaly mužstvo z Budišova. Budišov do zápasu vletěl a už v sedmé minutě nakopl Levák balon na Kurice, který jej zatáhl po kraji a centrem před brankou našel volného Pizura, který se nemýlil – 0:1. Za sedm minut se před Černochem rozestoupila domácí obrana a on jako po dálnici prošel až před bránu a zavěsil – 0:2. Pak začaly trošku zlobit i Zlatníky. V 17. minutě rohový se dostal po rohovém kopu k hlavičce Holuša, ale Matěj Němečel vytáhl skvělý zákrok. Za pět minut dlouze vykopl míč Janetzký na Řehulku, který jej prodloužil na Korbela, jenž svou šancí pohrdl. Ve 29. minutě byl vyloučen po druhé žluté kartě v rychlém sledu Ležák. Poločas se pak nervózně dohrával. 

Budišov výhru navýšil v závěru

Přesilovka hostům ale moc nesvědčila. Ve druhé půli se nemohli dostat do pořádného tempa. Naopak více příležitostí si vypracovaly Zlatníky. Už ve 48. minutě byl faulován v hostujícím pokutovém území Holuša, ale penaltu skvěle Dočkalovi vykryl Matěj Němeček. Pak asi půlhodiny byly aktivnější Zlatníky. V 54. minutě Chmel nastřelil břevno. Střelu Kavana zblokovala hostující obrana a střely Řehulky a Korbela skončily vedle. Domácí snížili až dvanáct minut před koncem, když si na centr Lukáše Němčíka naběhl Vincker a po pár vteřinách na hřišti hlavou trkl balon do brány – 1:2. Zlatníky pak otevřely hru a šest minut před koncem po Levákově posunutí proběhl domácí obranou Kuric a vysvobodil trápící se hosty – 1:3. V poslední minutě si ještě narazili Levák s Pražákem a druhý jmenovaný dostal míč do kasy – 1:4.

 

Zlatníky jedou příští kolo do Lichnova. Budišov bude hostit Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): V prvním poločase na nás vletěli a dali nám dvě branky. Pak jsme zbytečně dostali červenou kartu, se kterou nesouhlasím. I přesto jsme v zápase nadále kousali a ve druhém poločase jsme měli dost šancí. Škoda, že jsme na začátku druhé půle nedali penaltu. Pak jsme měli další šance. Snížili jsme. Otevřeli jsme pak hru a dostali další dvě branky.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Tomáš Přikryl (vedoucí týmu): Po trápení jsme dospěli k výhře. První poločas byl ještě jakž takž, kdy jsme hráli naši hru. Po červené kartě soupeře jsme herně trápili. Ve druhé půli jsme se nemohli vůbec dostat do zápasu a vysvobodil nás teprve třetí gól Kurice. Výkon nebyl ideální.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] (88. M. Jaroš [-] ) , J. Kavan [-] (73. L. Němčík [-] ) , P. Holuša [-] (73. O. Kořínek [-] ) , V. Ležák [-] , D. Bláha [-] , M. Korbel [-] , T. Řehulka [-] (78. T. Vincker [-] ) , P. Pospíšil [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
M. Němeček [-] - T. Skácel [-] , J. Němeček [-] (38. D. Chung [-] ) , M. Marek [-] , T. Černoch [-] - J. Dvořák [-] (86. L. Čonka [-] ) , V. Hudeček [-] , E. Levák [-] - J. Kuric [-] , M. Pražák [-] , P. Pizur [-] (83. S. Haluška [-] )

ŽK: 16. T. Řehulka , 27. V. Ležák , 51. R. Chmel , 65. J. Kavan - 35. J. Němeček , 61. D. Chung , 65. T. Skácel . ČK: 28. V. Ležák .
Hráči zápasu: T. Vincker , D. Bláha - M. Němeček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: THIEMEL Karel - HUDEČEK Lukáš, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Dobře hrající Budišov bez problému přehraje trápící se Zlatníky a všechny body si poveze domů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů