1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lichnov vyrovnal v nastavení


Branky


15

Velké Hoštice remizovaly doma s Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Hoštice vedly

Velké Hoštice se staly hostiteli mužstva z Lichnova. Domácí družina začala aktivněji. Už v 9. minutě rohový kop Czerného propadl na zadní tyč k Watzlawikovi, který ale z voleje přestřelil. Za dvě minuty rohový kop Ošlra našel opět Watzlawika, ale opět neseřídil správně svá mířidla. Hosté pak po dvaceti minutách vyrazili ke dvěma brejkům. V obou se objevil Pokorný, ale ani v jednom případě nedokázal dopravit balon do sítě. Po půlhodině hry si narazil Fabisz balon s Czerným, který z hranice šestnáctky vymetl všechny pavoučí sítě z hostující branky – 1:0. Za tři minuty se nechal zbytečně vyloučit hostující hráč Vlačuha. Domácí se s přesilovkou neuměli popasovat a poločas se už jen dohrál.

Lichnov srovnal

Hned ze startu druhé půle musel hasit nebezpečí po úniku Pokorného domácí brankář Maňák. Hosté pak na brejky sázeli po celý druhý poločas. Hoštice pak ale mohly třikrát své vedení navýšit. Po hodině hry aktivní Czerný krásným pasem našel Benu, který šel sám na brankáře Ondrusze, ale ten jeho úmysl vystihl. Za deset minut vykombinovali akci Olšr s Czerným a Stříbný mohl jít sám na gólmana, ale zbrkle vystřelil nad. Deset minut před koncem se protáhl s balonem po kraji Bena, který našel Janků, ale ten než si zpracoval míč, byl u něj brankář Ondruzs a zmenšil mu střelecký úhel. Naopak v nastavení pak přišel tvrdý direkt Lichnova, když centr Pokorného poslal k tyči Podaný a zajistil hostům bod – 1:1.

 

Velké Hoštice jedou příští kolo do Jindřichova. Lichnov bude hostit Zlatníky. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Neštastná remíza, měli jsme vyhrát. Měli jsme více šancí. Myslím, že nám moc nepomohlo vyloučení hostů, jakoby nás to svazovalo. Dostali jsme nakonec gól z poslední akce. Kluky ale chci pochválit. Fotbal je krásná hra, ale pro nás dnes i krutá.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Domácí začali aktivněji, měli dvě šance. My pak zahrozili ze dvou brejků. Po jejich vstřelené brance se nechal zbytečně vyloučit Vlačuha. Domácím to ale ublížilo, a my jsme byli nadále aktivní, hrozili z brejků, a v nastavení jsme vyrovnali. Remíza je zasloužená.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - J. Bena [-] , A. Fabisz [-] , M. Kořistka [-] (82. M. Kaluža [-] ) , V. Stříbný [-] , F. Kotzur [-] (90. M. Židek [-] ) , V. Olšr [-] , J. Tietz [-] , M. Czerný [-] , D. Watzlavik [-] , M. Janků [-] (71. M. Duda [-] )

TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - J. Slepička [-] , M. Lazar [-] , J. Mašlík [-] , M. Tesař [-] , D. Salát [-] - J. Dankovič [-] , M. Pokorný [-] , M. Vlačuha [-] , J. Podaný [-] - A. Sojčák [-] (67. J. Konvička [-] )

ŽK: 85. M. Kořistka , 89. F. Kotzur . ČK: 34. M. Vlačuha .
Hráči zápasu: M. Czerný - M. Pokorný .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - BROSKEVIČ Michal, NOVÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lichnov naváže na dobré výkony z předešlých utkání a trápící se Velké Hoštice přehraje a po třetí v sezóně si připíše vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích