2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při domácí premiéře Lichnov vyhrál


Branky


18

Lichnov porazil Krnov o jednu branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lichnov vedl o jednu branku

Lichnov ve své domácí premíře přivítal rezervní mužstvo z Krnova. V první čtvrthodině hry byl Krnov o něco lepší než domácí družina. Největší šanci se ocitl Holčák, jehož střela ale jen rozezvučela tyčku domácí branky. Lichnov z ojedinělého protiútoku zahrozil Zahradníkem, který se dostal do samostatného nájezdu, ale brankář Charvát ho dokázal vychytat. Po patnácti minutách domácí začali přebírat iniciativu. Po půlhodině hry byl faulován Bartoníček. Přímý kop zahrával Pokorný a míč se dostal na velké vápno k Pokornému, který prostřelil brankáře Charváta - 1:0. Krnov mohl pak vyrovnat po nahrávce Hločáka a voleje Kovala, ale brankář Ondrusz jeho pokus vyrazil.  

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase si hosté nedokázali poradit s domácí kompaktní obranou. Navíc Lichnov využíval každou příležitost k nebezpečnému protiútokům Do dvou samostatných nájezdů se dostal Pokorný, ale buď ho vychytal brankář, nebo mířil vedle. Další samostaný nájezd měl Zahradník, ale opět nedokázal dostat balon do sítě. Až patnáct minut před koncem se domácí dočkali branky, když Zahradník tentokrát dokázal svůj samostatný nájezd proměnit - 2:0. Domácí si pak dvoubrankový náskok hlídali. Krnovu se pak z ojedinělého nákopu podařilo snížit, když se ve skrumáži v pokutovém území dostal k zakončení Holčák a propálil Ondrusze - 2:1. Domácí pak už ve zbytku zápasu tři body udrželi. 

 

Lichnov jede příští kolo do Velkých Hoštic. Krnov bude hostit Jindřichov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Patnáct minut nás hosté přehrávali, ale my tentokrát nedostali branku, pak se zápas postupně začal vyrovnávat a my se ujali vedení. Ve druhé části jsme měli více šancí, a výhru považuji za zaslouženou.

FK Krnov B
Martin Lhotka (trenér): První poločas byl vyrovnaný, bojovalo se hlavně o střed hřiště. Oni měli dvě možnosti, my jsme měli dvě možnosti. Oni však jednu využili. Ve druhém měli domácí více šancí, a my jsme nebyli schopni se dostat přes jejich obranu. Navíc při svém prvním domácím zápase byli hodně nahecovaní.



Sestavy


TJ Sokol Lichnov
P. Ondrusz [-] - M. Tesař [-] , J. Dankovič [-] (84. M. Šlapák [-] ) , J. Mašlík [-] , D. Salát [-] , K. Podaný [-] (28. M. Lazar [-] ) - A. Sojčák [-] (68. M. Vlačuha [-] ) , M. Pokorný [-] , J. Podaný [-] (84. D. Říha [-] ) , O. Bartoníček [-] - P. Zahradník [-]

FK Krnov B
D. Charvát [-] - D. Čevela [-] , V. Pohludka [-] , M. Ryška [-] (72. H. Varyš [-] ) , M. Handlíř [-] - T. Kolbasa [-] (35. B. Rys [-] ) , J. Grulich [-] , J. Koval [-] , A. Lyčka [-] - J. Holčák [-] , D. Michálek [-] (16. J. Rolný [-] )

ŽK: 35. J. Podaný , 38. D. Salát , 41. J. Mašlík , 78. O. Bartoníček - 36. B. Rys , 60. M. Ryška .
Hráči zápasu: M. Tesař .
Počet diváků: 97. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - GALVAS Michal, PRÁŠIL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: výhra hostů

Myslím si, že Krnov v Lichnově zvítězí a připíše si tak první body do tabulky.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Pod dekou hrající Krnovské béčko okusí sílu nováčka soutěže na domácím hřišti a všechny body zůstanou v Lichnově