1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatníky si odvezly bod


Branky


18

Vítkov remizoval doma se Zlatníky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vítkov se stal hostitelem mužstva ze Zlatníků. Zpočátku se do šancí dostaly Zlatníky. Střela Blahy skončila těsně vedle tyče. Lukáše Němčíka dokázal vychytat brankář Snášel. Pak už se začal osmělovat Vítkov. Faldýn zatáhl balon, nahrál ho pod sebe na Jakuba Dohnálka, jehož pokus vyrazil na roh Janetzký. Za chvíli se po nahrávce Fabíka, dostal do stoprocentní šance Kudla, ale trestuhodně přestřelil. Pak se opět připomněli hosté. Kořínek dokonce třikrát a při té poslední šanci přestřelil z pěti metrů branku. Na duhé straně se dostal do šance po rohu Krása, ale přehlavičkoval bránu. V poslední šanci se ocitl Špok, ale opět nepřelstil Janetzkého. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém půli po čtvrthodině hry vyslal vítkovský Krása za obranu Jakuba Dohnálka, kterého při kličce fauloval brankář Janetzký. Penaltu si postavil sám postižený a poslal jí nad branku. Čtvrhodinu před koncem se hosté dostali k první vážnější šanci v poločase, kdy kapitán Uvíra vyhrál souboj jeden na jednoho a z hranice pokutového území vymetl z domácí branky všechny pavouky – 0:1. Za čytři minuty ale Uvíra udělal chybu, míč se dostal k Pavlíčkovi, který ho sklepl na Jakuba Dohnálka, jehož přihrávku Jurečka poslal do brány – 1:1. Vítkov pak ještě mohl otočit skóre, ale střídající Kristián přestřelil bránu. Zápas tak skončil remízou.

 

Vítkov jede příštím kolo do Hlavnice. Zlatníky budou hostit Budišov.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Milan Mikulenka (hrající trenér): Bod je pro nás velká ztráta, protože jsme byli po vyrovnaném poločasu lepší ve druhé půli. Přesto jsme prohrávali,, a nakonec jsme za aspoň bod rádi.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Pro náš tým je to zlatý bod. Kluci bojovali, dřeli. Měli jsme i problém se sestavou, takže konečný bod bereme.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - K. Krása [-] , J. Dohnálek [-] , K. Špok [-] , F. Kudla [-] , M. Mikulenka [-] , D. Fabík [-] , A. Faldýn [-] (75. T. Kristián [-] ) , M. Bek [-] , T. Křenek [-] (46. M. Jurečka [-] ) , L. Dohnálek [-] (64. L. Pavlíček [-] )

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] (79. M. Jaroš [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] , T. Vincker [-] , O. Kořínek [-] , D. Bláha [-] , J. Morys [-] , P. Pospíšil [-]

ŽK: 29. T. Křenek - 19. D. Bláha , 23. R. Uvíra , 57. K. Janetzký .
Hráči zápasu: K. Krása - R. Uvíra , O. Kořínek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMAI Martin - RAŽNÝ Jan, RITTER Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Jan Němeček
Tip experta: výhra domácích

Vítkov si na domácím hřišti zápas pohlídá a zvítězí o dvě branky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Vítkov na svém hřišti nezaváhá a všechny body zůstanou doma