2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 10:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlatníky získaly první tři body v sezóně.


Branky


14. M. Korbel , 76. J. Morys
18

Zlatníky vyhrály o dvě branky nad Slavii Opava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zlatníky vedly o jednu branku

Zlatníky ve svém pravidelném nedělní čase hostily na svém trávníku mužstvo ze Slavie Opava. První čtvrthodinu hry Zlatníky zatlačily Opavu k jejich pokutovému území. Po dvanácti minutách zahrával Uvíra přímý kop, který brankář Mrázek vyrazil a Kořínek střílel z dorážky vedle. Za dvě minuty posunul Lukáš Němčík balon na Řehulku, který uspěl v souboji jeden na jednoho a po zemi nahrál Korbelovi, který se nemýlil – 1:0. Pak se dostala ke slovu i opavská Slavie, když Štencel šel sám od lajny a probil se až před brankáře Janetzkého, ale toho nedokázal propálit. Dále byla nebezpečná střela Henčla, ktera ale minula mířené zařízení. Zlatníky se dostaly jen ke dvěma rohům a standardce Holušy, která ale svůj cíl nenašla. 

Zlatníky přidaly ještě jednu branku

Začátek druhé půle začaly Zlatníky lépe, ale hlavička Lukáše Němčíka skončila vedle hostující tyčky. Korbela, kterého elegantně uvolnil patičkou Morys, zase vychytal brankář Mrázek. Mezi padesátou a šedesátou minutou Slavia domácí trošku přitlačila, ale k ničemu to nevedlo. Naopak v 56. minutě neproměnil samostatný nájezd Korbel. Neujal se ani přímý kop Holušy. Definitivní pojistku přidaly Zlatníky čtvrthodiny před koncem po špatné rozehrávce brankáře Mrázka, kterou zachytil Kořínek, jenž posunul míč mezi beky na Moryse, který podél nohy brankáře poslal balon do kasy – 2:0. Ve zbytku zápasu si už domácí cenné tři body pohlídali. 

 

Zlatníky jedou příští kolo do Vítkova. Slavia Opava bude hostit Hlavnici. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu): Dneska je pro nás důležité, že jsme získali tři body. Vstup nám vyšel a agresivní hrou jsme Minervu k ničemu první čtvrthodinu nepustili. Pak Minerva nedala dvě šance a poločas se dohrál. Vstup do druhé půle vyšel opět lépe nám, ale pak nás hosté zatlačili asi na deset minut. Čtvrthodinu před koncem jsme dali druhý uklidňující gól a pohlídali jsme si to. Dneska nám konečně zahrála dobře obrana a škoda, že jsme neporměnili více šancí.

FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Moc šancí jsme si nevypracovali, za první poločas asi jen dvě, a ve druhém poločase to byla kopaná z obou stran. Drtuhý gól jsme dostali po špatné rozehrávce našeho brankáře a bylo vymalováno.



Sestavy


TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] (46. J. Morys [-] ) , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , L. Němčík [-] , P. Holuša [-] (84. P. Pospíšil [-] ) , V. Ležák [-] , M. Korbel [-] (77. T. Vincker [-] ) , O. Kořínek [-] , T. Řehulka [-] (87. M. Jaroš [-] )

FK Slavia Opava
T. Mrázek [-] - J. Vrána [-] , T. Matějek [-] , Š. Henčl [-] , J. Hanslik [-] (65. T. Ryž [-] ) - R. Buratchuk [-] , O. Melecký [-] , J. Štencel [-] (75. F. Šenk [-] ) , F. Mužík [-] , D. Maisel [-] - J. Binar [-] -

ŽK: 80. V. Ležák , 88. M. Jaroš - 78. J. Binar .
Hráči zápasu: L. Němčík , M. Korbel , T. Řehulka .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: HERDA Tomáš - GODFRYD Jan, JURAJDOVÁ Lenka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Zlatniky to v nepříjemný čas doma v neděli dopoledne zvládnou a pripíši si první body v sezóně.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zlatníky nehrají špatný fotbal, ale nemají gólové kladivo. Na svém úzkém hřišti mají sílu a mladé pušky z ´´minervy´´ porazí. Jednička.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů