Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velké Heraltice deklasovaly Lichnov


Branky


5. D. Klein , 15. D. Klein , 20. D. Klein , 33. A. Rolný , 36. D. Šimon , 38. D. Šimon , 48. A. Rolný , 61. O. Šmíd , 90. T. Trupl
18

Velké Heraltice vyhrály o devět branek nad Lichnovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké Heraltice vedly o šest branek

Velké Heraltice přivítaly v sobotu mužstvo z Lichnova. Hosté přijeli do Heraltic oslabeni o šest hráčů ze základu a na hře a výsledku to bylo znát. Po pěti minutách odcentroval Návrat a Daniel Klein z pěti metrů zahrál na housle brankáři Souškovi – 1:0. Za deset minut si naběhl za obranu Adam Rolný a předložil míč jak na zlatém podnosu Danielu Kleinovi, který uklízel balon do prázdné brány – 2:0. Po dvaceti minutách Šimon nahrál pod sebe na Daniela Kleina, který prudkou střelou zkompletoval čistý hattrick – 3:0. Po půlhodině hry navíc Adam Rolný rozezvučel tyčku. Ve 34. minutě domácí družina vyšachovala hostující obranu, Válek nahrál Adamu Rolnému, který nechytatelně poslal balon k tyči – 4:0. Za dvě minuty po milimetrové nahrávce Miroslava Rolného dával do prázdné brány Šimon – 5:0. Sedm minut před pauzou napřáhl za šestnáctkou Šimon a křižnou střelou zvyšoval už na 6:0. Hosté se dostali za poločas pouze k jedné střele Motla.

Heraltice vedení navýšily

Hned ze startu druhého poločasu zakroutil Adam Rolný přímý kop přes zeď do šibenice – 7:0. Po hodině hry po spolupráci dvojice Trupl a Šmíd, druhý jmenovaný placírkou obstřelil gólmana Soušku k tyčce – 8:0. Pak už tempo zápasu začalo polevovat, domácí zvolnili a snažili se dohrát zápas bez vážnějšího zranění. Čtvrthodinu před koncem po centru Kociána vytáhl hostující brankář Souška hlavičku Pitakeviče na břevno. Vraždění neviňátek zakončil Trupl c samém závěru utkání, ke kterému se dostal odražený míč po střele Šmída – 9:0.

 

Velké Heraltice jedou příští týden do Jindřichova. Lichnov poprvé na domácí půdě v této sezóně bude hostit krnovské béčko. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Velké Heraltice
Martin Šmajstrla (pořadatel): Soupeř přijel dost oslabený, chybělo jim spousta hráčů ze základu. Hráli to otevřeně a my jsme to terstali. Výhra je naprosto zasloužená.

TJ Sokol Lichnov
Martin Šlapák (trenér): Byli jsme na to připraveni, protože vlivem různých okolností jsme němli šest hráčů zákaldní sestavy, Prostě se to sešlo. Výhra soupeře je zasloužená. Je to mladý a fotbalováý mančaft.



Sestavy


TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] (56. T. Trupl [-] ) , D. Šimon [-] , V. Valchař [-] , M. Rolný [-] , D. Šrek [-] , D. Válek [-] (60. J. Piatkevič [-] ) , J. Košárek [-] (46. M. Zemborski [-] ) , D. Klein [-] (46. V. Kocián [-] ) , J. Tesař [-] , M. Návrat [-] (46. O. Šmíd [-] )

TJ Sokol Lichnov
J. Soušek [-] - M. Lazar [-] , J. Dankovič [-] (45. A. Komenda [-] ) , J. Mašlík [-] , K. Podaný [-] - D. Říha [-] , J. Konvička [-] , M. Vlačuha [-] (87. A. Muroň [-] ) , M. Tesař [-] , A. Sojčák [-] - P. Motl [-] (80. L. Byrtus [-] )

ŽK: 66. P. Klein - 37. P. Motl .
Hráči zápasu: D. Šimon , D. Klein .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: YEGHIAZARYAN Vachik - KUKOL Petr (N), PLÍHAL Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Radoslav Urban
Tip experta: výhra domácích

Favorit je jasný a taky to doma potvrdí. Heraltice vyhrají minimálně o dvě branky.

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí borci se léta pohybují na předních příčkách 1.B třídy a letos tomu nebude jinak. Rolničky zazvoní (A. Rolný) a domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích