Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Malé Hoštice


14

Malé Hoštice vyhrály o tři branky nad Zlatníky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé Hoštice vedly o dvě branky

V opavském derby se utkaly mužstva Malých Hoštic a Zlatníku. Od začátku zápasu se ujala taktovky domácí družina z Malých Hoštic. Do vedení se dostaly Malé Hoštice po dvaceti minutách hry, když střílený centr Adamčíka sklepl do sítě zkušeně Stříbný – 1:0. Po půlhodině hry se dostal ke střele Stříbný a Janetzký musel na zem a balon vyrazit na rohhový kop. Sedm mnut před přestávkou přesně našel Stříbný Šafarčíka, který pohodlně překonal Janetzkého – 2:0. Zlatníky za první poločas se dostaly jen ke střelám z dálky a k akcím, které nedokázaly dotáhnout do brankového konce. Poločas tak skončil dvoubrankovým vedením domácí ekipy. 

Malé Hoštice výhru navýšily

Sedm minut po přestávce krásně načechral míč Stříbný na Adamčíka, který hlavičkou zatloukl balon do brány – 3:0. Zlatníky se pak hodně zlobily na rozhodčí, když neodpískal faul na Ležáka jako penaltový. Po hodině hry mohl snížit Vincker, ale v dobré pozici střílel nad branku. Zlatníky se dostaly ke slovu až osmnáct minut před koncem zápasu, když na šestnáctce Bláha přiťukl balon Levayovi, který nechytatelně překonal brankáře Honku – 3:1. Za chvíli mohl vykřesta nadjěi pro hosty Holuša, ale na Honku nedokázal vyzrát. Poslední slovo ale měla opět domácí družina, když šest minut před koncem našel přesný pas Šafarčíka Adamčíka, který vsítil svou druhou branku v zápase – 4:1.

 

Malé Hoštice jedou příští kolo do Hlavnice. Zlatníky budou hostit v dalším derby Slavii Opava.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Od první minuty jsme si šli za výhrou a myslím si, že jsme vyhráli zcela zaslouženě.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (trenér): Dneska byly změny v sestavě, něco se projevilo a něco ne. Pozitivum je aspoň vstřelená branka. Chyběla nám fotbalovost a ulehčovali jsme jim to individuálními chybami. V utkání byly dva sporné momenty, jejich druhý gól a pak tam byla v jejich vápně podle mě penaltová situace.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - J. Chřibek [-] , P. Stříbrný [-] (88. V. Hrbač [-] ) , T. Wittek [-] , O. Šafarčík [-] , D. Schrom [-] (81. M. Híreš [-] ) , M. Holčapek [-] (73. M. Unruh [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , J. Droppa [-] , R. Suchánek [-]

TJ Sokol Zlatníky
K. Janetzký [-] - R. Uvíra [-] , V. Dočkal [-] , R. Chmel [-] (46. T. Vincker [-] ) , T. Němčík [-] , M. Levay [-] , J. Kavan [-] (58. O. Kořínek [-] ) , P. Holuša [-] (58. J. Morys [-] ) , V. Ležák [-] , D. Bláha [-] , P. Pospíšil [-] (87. J. Klimeš [-] )

ŽK: 72. M. Holčapek , 81. M. Unruh - 25. P. Holuša , 64. V. Ležák , 81. T. Němčík .
Hráči zápasu: P. Stříbrný , M. Adamčík - V. Dočkal .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: JURAJDOVÁ Lenka - BERAN Jan, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf, Administrátor klubu - TJ Sokol Slavkov | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Souboj týmu, které sestoupily bude v režii domácích. Zlatniky po debaklu od Bruntálu nebudou schopné Hoštice porazit.

Tip: výhra domácích