2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Derby pro Velké Hoštice


Branky


9

Velké porazily o dvě branky Malé Hoštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké vedly

Po několika letech došlo opět na hoštické derby, kdy Velké hostily na svém trávníku mužstvo z Malých Hoštic. Začátek hoštického derby vyšel lépe domácím Velkým Hošticím. Po čtvrthodině hry zahrával Czerný rohový kop, míč si zpracoval Kotzur, který se obtočil kolem obránce a zavěsil – 1:0. O pár sekund později se dostal ke tvrdé střele Tietz, ale orazítkoval jen brankovou konstrukci hoštické brány. Za pět minut od první branky nastřelili domácí tyčku, balon se odrazil ke Kotzurovi, který ho přiťukl na Pavelka a ten pokořil brankáře Honku. Pak se dostali ke slovu i borci z Malých Hoštic. Suchánek šel sám, ale nic z toho nebylo. Střela Suchánka po půlhodině hry skončila nad. Neuajala se ani technická střela Chribka pět minut před pauzou. 

Velké výhru udržely

Ve druhém poločase vyvinuli hosté tlak, ale ten byl pouze platonický a končil většinou před domácím vápnem. Domácí se dokázali takticky tomuto náporu bránit. Velké Hoštice ale vyrážely k brejkům, ale Stříbný v nich neuspěl, když jednou ho vychytal Honka a jednou střílel nad malohosštickou branku. Dvacet minut před koncem domácí zahrávali Czerným rohový kop, balon se dostal k Olšrovi, který ale z nadějné pozice přestřelil hostující svatyni. V závěru už domácí silou vůle výhru ubránili a připsali si tři body do tabulky.

 

Velké Hoštice zavítají na hřště Slavie Opava. Malé Hoštice budou hostit Zlatníky.



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Byla to naše zasloužená výhra, protože jsme byli bojovnější, agresivnější skoro po celý zápas. Chtěl bych pochválit celý tým za předvedený výkon.

TJ Slavia Malé Hoštice
Martin Vltavský (trenér): Asi soupeřova zasloužená výhra, my jsme vstoupili špatně a po dvaceti minutách jsme prohrávali o dva góly. I když jsme ve druhé půli měli převahu, tak byla taková platonická a do ničeho jsme se nedostali.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - V. Stříbný [-] , J. Tietz [-] , K. Barvík [-] (48. F. Havlíček [-] ) , D. Watzlavik [-] , F. Kotzur [-] (68. M. Kaluža [-] ) , M. Kořistka [-] (28. V. Olšr [-] ) , M. Janků [-] , P. Pavelek [-] , M. Czerný [-] , J. Bena [-] (68. M. Duda [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - T. Stoček [-] (79. V. Hrbač [-] ) , P. Stříbrný [-] , R. Suchánek [-] , J. Chřibek [-] , D. Schrom [-] (83. A. Celta [-] ) , M. Holčapek [-] (46. M. Unruh [-] ) , D. Pospěch [-] (78. A. Rychlý [-] ) , E. Klinger [-] , J. Škrobánek [-] (46. M. Adamčík [-] ) , T. Wittek [-]

Hráči zápasu: F. Kotzur , P. Pavelek - T. Wittek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BREZOVSKÝ Tomáš - TOMAI Martin, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Kirschner
Tip experta: výhra hostů

Co jsem slyšel mají oba mančafty problém s hráči... Věřím, že lepším týmem bude tým z Malých Hoštic a vyhraje..

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích