3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozmice v dohrávce porazily Kozlovice


Branky


18

Odložený středeční duel mezi Kozmicemi a nováčkem z Kozlovic skončil výhrou domácího celku. Zatímco první poločas nabídl poměrně vyrovnanou bitvu, ve druhém poločase se již projevila větší herní kvalita na straně Kozmic. Ty si po zásluze dokráčely k premiérové výhře v letošním ročníku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastartovala rychlá branka

Domácí tým potřeboval v dohrávce nutně bodovat. Cestu k vytouženému cíli si Kozmice vyšlapaly ihned v úvodních minutách, kdy své soupeře zatlačily aktivní hrou a především rychlou brankou. Střední záloha vybojovala míč a podnikla protiútok přes krajní prostor, Herák ideálně načasoval kolmici mezi stopery na Mlýnka, který svůj únik přetavil v úvodní trefu - 1:0. Pojistit vedení mohl po půlhodině Babušík, jenže dobře zahraný Herákův centr z rohového kopu nedokázal hlavou usměrnit do sítě. Kozlovice začaly přebírat iniciativu až ke konci poločasu a dopracovaly se i ke dvěma střelám. Zatímco první pokus Chýlka dokázal brankář Černý lapit do náruče, druhá střela z kopačky Lukosze mířila několik metrů nad břevno.  

Kozmice si pojistily vedení po brejcích

Ve druhé pětačtyřicetiminutovce začali domácí více zatápět a zlepšeným presinkem i donucovat soupeře chybovat v rozehrávce, z čehož pramenily rychlé kontry. Po jednom z nich pláchl podél pravé lajny Ivánek, přenesl hru na protější stranu a vybízel do zakončení Hartmanna, který se ovšem ve finále spíše ukopl. Hosté chtěli odpovědět po dlouhém nákopu Bednáře a přistrčení Jarotka střeleckým pokusem Matějky, jenže ten svá mířidla dobře nesešteloval. Po hodině hry jim navíc Kozmice vzaly vítr z plachet. Po Ivánkově centru do šestnáctky a sérii odrazů se do míče opřel ránou Herák a propálil bezmocného gólmana Nezhodu - 2:0. Kozlovice se ani nestačily vzpamatovat a už prohrávaly o tři branky. Nezhoda si připsal po střele Budy ne úplně přesvědčivý zákrok a dorážející Opíchal propálil obranný val - 3:0. Kozmice si v tu chvíli otevřely střelnici a zanedlouho přidaly ještě čtvrtou branku, když přízemní ránu Mlýnka usměrňoval do sítě Kalous, jenže stál už v ofsajdu, tudíž branka nebyla uznána. V závěru zkoušel kozlovický Lukosz ještě jednou otestovat pozornost domácího brankáře, ale ten si jeho pokus v klidu pohlídal, díky čemuž mohl slavit své první letošní čisté konto a hlavně první výhru týmu za tři body.   



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozmice
Petr Kozelek (trenér): "Před utkáním jsme si říkali, že musíme na soupeře trochu opatrně, protože jsme nevěděli, co od něj čekat. Naštěstí nám pomohla rychlá úvodní branka. První půle byla bojovná z obou stran, s mírnou převahou na naší straně. Ale po poločase se už ukázala naše síla, vyhrávali souboje a tvrdě trestali chyby soupeře. Po zásluze jsme si dokráčeli pro vítězství, které budeme chtít potvrdit o víkendu v domácím zápase proti Štěpánkovicím."

FC Kozlovice
Jakub Vašenda (trenér): "Po minulé prohře jsme dnes chtěli nastoupit s čistou hlavou a pokusit se uhrát dobrý výsledek, ideálně odsud odvézt nějaký ten bod. Bohužel nás ale soupeř předčil v produktivitě. Řekl bych, že jsme na tom herně nebyli až tak špatně, ale chyběla nám kvalita ve finální fázi."



Sestavy


TJ Sokol Kozmice
D. Černý [-] - O. Mokrý [-] (60. Š. Opíchal [-] ) , T. Ivánek [-] , A. Babušík [-] , L. Lesniak [-] , M. Remeš [-] , D. Mlýnek [-] , M. Hartmann [-] (81. D. Hruška [-] ) , A. Herák [-] , Š. Buda [-] (74. J. Holeček [-] ) , L. Kalous [-] (74. D. Jamárik [-] )

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - O. Chýlek [-] , J. Adamec [-] (84. P. Janás [-] ) , Z. Matějka [-] , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] , M. Bednář [-] , M. Jarotek [-] (63. J. Karban [-] ) , T. Lukosz [-] , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (74. J. Žáček [-] )

ŽK: 44. A. Babušík , 86. Š. Opíchal - 67. Š. Krpec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: HRDINA Lukáš - KYSELÝ Jiří, ŽÁČEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Dušan Harazim
Tip experta: výhra domácích

Tým Kozlovic je také nováčkem, tudíž o něm nemám moc informací. Za to Kozmice jsem loni viděl hrát a musím uznat, že hráli velmi dobře. Myslím že doma prokáží svou kvalitu a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů