Krásné Pole loupilo v Albrechticích


Branky


20

Souboj letošních nováčků ovládli fotbalisté z Krásného Pole, kteří vyhráli i svůj druhý zápas sezóny a drží si prozatím svou stoprocentní bilanci úspěšnosti. Domácí tým statečně bojoval, ale Ostravané přeci jen ukázali větší fotbalovost a po dvou trefách Patrika Ožvoldy v závěru utkání slavily zasloužené vítězství.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl urputnou bitvu

Úvodní pětačtyřicetiminutovka mezi Albrechticemi a Krásným Polem svedla urputnou bitvu. Zpočátku působil aktivněji domácí tým, který působil o něco málo aktivněji, ale dlouho se k žádné větší šanci nepropracoval. Teprve až po necelé půlhodině hry si hostující obrana dovolila jisté zaváhání, když neuhlídala úprk Kováče po straně, který byl nejblíže z domácích ke skórování. Po hříchu to byla první, ale bohužel i poslední větší šance Albrechtic v celém zápase. Hosté měli svou pasáž až ke konci první půle, ale ani oni se k vážnějšímu ohrožení soupeřovy brány nedostali. Poločas urputného boje, který se odehrával spíše mezi oběma vápny, tak skončil bez branek. 

Patrik Ožvolda zajistil hostům tři body

Ve druhém poločase se pomalu a jistě začala projevovat herní převaha Ostravanů. Albrechtice dokázaly držet krok ještě dobrých dvacet minut, než se na jejich hráčích podepsala herní únava. Silnější fyzický fond na straně mladších Ostravanů se ukázal jako klíčové měřítko, které nakonec nastartovalo hosty v cestě za vítězstvím. Krásné Pole si postupem času dokázalo vytvářet i slibné příležitosti ke skórování, které nakonec vedly i k vytouženým brankám. Ty se dostavily čtvrthodinky před koncem. Ševčík ukázal svou technickou vyspělost, když obelstil domácího beka a vypálil nebezpečnou jedovku na brankáře Kmínka, ten stačil míč vyrazil pouze k nehlídanému Patriku Ožvoldovi, pro kterého nebyl problém dorážet do odkryté brány - 0:1. Následně mohl navýšit skóre Chobot, ale mířil těsně mimo bránu. Definitivní pojistku za tři body zajistil Ostravanům opět Patrik Ožvolda, když vlétl do otevřené obrany Albrechtic a z rychlého brejku pečetil skóre - 0:2. Krásné Pole tak zahájilo sezónu druhou výhrou, naopak Albrechtice si musejí na svůj první bodový zisk ještě počkat. 



Ohlasy k zápasu


FK Město Albrechtice
Antonín Mura (trenér): "Krásné Pole bylo velice zdatným soupeřem. Už v první půli nás fotbalově přehrávalo, ale my jej nepustili do žádných šancí, naše obrana byla dobře zformovaná. Ve druhém poločase nám už pomalu a jistě docházely síly a to nakonec rozhodlo. Někteří naši kluci musejí ještě potrénovat, aby se fyzicky dotáhli na úroveň I.A třídy. To, co loni stačilo v I.B třídě, tady v této soutěži určitě stačit nebude. Jinak soupeřům gratuluji k výhře, byli lepší a vyhráli po zásluze."

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): "Jeli jsme do Albrechtic posilněni výhrou z prvního kola a na tu chtěli navázat. Zpočátku jsme se ještě pomalu rozehrávali, ale postupem času už byla vidět jednoznačně kvalita na naší straně. Byli jsme fotbalovější a měli i více pohybu, druhý poločas byl zcela v naší režii. Měli jsme štěstí, že domácí tým neproměnil v první půli svou tutovku. Ale celkově musím kluky pochválit. Naše výhra je určitě zasloužená."



Sestavy


FK Město Albrechtice
D. Kmínek [-] - M. Novák [-] , A. Klepáček [-] (71. P. Nagy [-] ) , R. Peterka [-] , J. Mlčoušek [-] , Z. Partyš [-] , R. Pavlíček [-] , Z. Pospěch [-] (86. P. Baránek [-] ) , M. Kováč [-] , J. Hrabovský [-] , R. Boček [-]

TJ SOKOL Krásné Pole
J. Tichý [-] - R. Křižák [-] , A. Chobot [-] , P. Klimek [-] , Š. Plhák [-] , D. Řeháček [-] (88. J. Kvak [-] ) , D. Ožvolda [-] , M. Zábranský [-] , P. Ožvolda [-] (90. M. Adamovič [-] ) , J. Ševčík [-] , D. Mašlanka [-]

ŽK: 29. Z. Pospěch .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PASTERČÁK Jozef - SVOBODA Marian, BANOT Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2022 18:07
Kdy prosim doplníte tu reportáž k zápasu ????

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jiří Lusar

Expert: Dušan Harazim
Tip experta: remíza

Albrechtice v prvním kole trošku překvapivě prohrály, za to Krásné Pole překvapilo proti Kozmicím, mají údajně velice dobrý tým. Já však myslím, že souboj nováčků dopadne nerozhodně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích