Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 16:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prajzské derby ovládl favorit z Kravař


Branky


16

Strahovice jsou dalším nováčkem letošní I.A třídy, kam se vrátily po třinácti letech. A hned na úvod zakusily atmosféru skvělého derby proti Kravařím, které přilákalo do ochozů více než čtyři stovky platících diváků. Pro domácí oddíl to byl pravý nefalšovaný svátek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl brankové hody

Zápas nabídl dobrý fotbal, ve kterém útoky dominovaly nad obranami. Kravaře vstoupily do utkání aktivně a šly brzy do vedení. Po pěkné kombinační hře se na kraji vápna prosadil v souboji Ohřál a střelou na vzdálenější tyč hezky obstřelil gólmana Nevřelu - 0:1. Neuběhlo ani pět minut a Strahovice musely dotahovat dvoubrankové manko. Po další pěkné kombinační akci, která počala rychlým kontrem Těžkého se balón přes Ohřála dostal na kopačky Baranka, který si v koncovce počínal mazácky a navýšil vedení Kravař na 0:2. Domácí ovšem přispěchali s rychlou odpovědí. Kravařská obrana nechala vyniknout individuální schopnosti Pekárka, který po pěkném sólovém nájezdu snížil na 1:2. Po půlhodině hry si Kravaře vzaly zpět své dvoubrankové vedení, když domácí bek fauloval v šestnáctce Baranka. Za tento prohřešek nařídil sudí Robenek pokutový kop, který s přehledem proměnil sám faulovaný Baranek - 1:3. Ale i tentokrát Strahovice zareagovaly velmi rychle. Snížující trefu zajistil po další pěkné individuální akci Boček - 2:3. I tak šly ale Kravaře do kabin s dvoubrankovým vedením. V samém závěru první půle se po centru Těžkého do vápna a následné skrumáži prosadil z poměrně velkého úhlu Ohřál – 2:4.

 

Kravaře si vítězství vzít nenechaly

Ve druhém poločase se hra poněkud uklidnila. Už nebylo k vidění tolik šancí a ani branek jako v prvním poločase, přesto bylo i nadále na co koukat. Na domácí straně byl nejvíce cítit Vojtěch Malchárek, jenž těžil ze své rychlosti i šikovnosti. Často hrozil zpoza šestnáctky, ale brankář Hudeček držel náskok svého týmu. Kravaře byly nejvíce nebezpečné po rohových kopech, kdy se do zakončení cpali Baranek nebo Heger, ale obrana Strahovic odolávala. Nestačila až na rychlý kontr a brejk Těžkého, který zvládl rychlostní souboj s bekem a ve finále ukázal ohromnou šikovnost přesným přehozením míče přes brankáře Nevřelu - 2:5. Domácí to ani po této brance nezabalili a svůj sympatický výkon korunovali snížující trefou. Vojtěch Malchárek vyškolil obránce Bennu, z kterého si udělal dobrý den a z hranice šestnáctky propálil míč do sítě za bezmocného Hudečka - 3:5. Závěr zápasu se už víceméně dohrával z povinností. Kravaře potvrdily roli favorita a vkročily do nové sezóny vítězně. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): "Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř a byli jsme na to víceméně připraveni. Ale bohužel jsme v prvním poločase zcela vyhořeli, především v obraně. A i když jsme se vždy snažili skóre dotahovat, Kravaře ukázaly svou kvalitu a zase odskočily. Věřím, že náš výkon půjde postupně nahoru a v dalších utkáních se už zlepšíme. Jinak utkání jako takové hodnotím kladně, přišlo mnoho diváků a padaly i góly, takže v tomhle ohledu museli být diváci spokojeni."

Městský FK Kravaře
Karel Štěpán (trenér): ... doplníme ...



Sestavy


SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - V. Malchárek [-] , M. Malchárek [-] (81. M. Tomíček [-] ) , M. Pekárek [-] , L. Slanina [-] (46. D. Kapinos [-] ) , O. Pekárek [-] (73. P. Slavík [-] ) , J. Boček [-] , D. Beneš [-] (87. J. Toman [-] ) , P. Škroch [-] (46. J. Hluchník [-] ) , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-]

Městský FK Kravaře
L. Hudeček [-] - M. Falhar [-] (63. O. Bitomský [-] ) , R. Baranek [-] , V. Těžký [-] , J. Ohřál [-] (63. V. Tomíček [-] ) , L. Kupka [-] , P. Ferenz [-] , J. Heger [-] (76. L. Benna [-] ) , M. Schreier [-] (63. J. Korbel [-] ) , V. Kryštof [-] , J. Barcal [-]

ŽK: 27. P. Škroch - 47. J. Ohřál .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: ROBENEK Bohumil - YEGHIAZARYAN Vachik, CHLEBOVSKÝ Bohumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Jiří Lusar
Tip experta: remíza

Pro domácí klub to bude zajisté svátek a proti Kravařím se budou chtít vytáhnout a překvapit. Hosté se budou opět trápit v zakončení, ale přeci jen s prázdnou neodjedou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů