0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden gól rozhodl


Branky


4

Domácí Opatovice přivítaly Rozhovice. Opatovice nastoupily do zápasu po výhře nad Přelovicemi (1:2) a Rozhovice po prohře nad Horním Jelením (2:1). Z obou stran se jednalo o bojovný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól až ve druhé polovině zápasu a mnoho žlutých karet

První poločas nepřinesl žádný gól. Šance ale byly na obou stranách, hlavně po standardních situacích, byla vidět kvalita na balónu z obou stran a o míč se bojovalo hlava nehlava.

 

Gólový půst však rozsekli hosté a to, kdy v 73. minutě po rychle rozehraném rohu dali gól, autorem byl Jakub Vaško, který uklidil míč na přední tyč. Stalo se tak po zaváhání domácích, kdy se nestihla obrana Opatovic dohodnout na obraně rozhovických hráčů.

 

Opatovice si vytvořili minimálně dvě tutovky, také po rozích, ale na neštěstí Opatovic šly hlavičky vedle branky, do těchto šancí se dostali hráči Tomáš Perůžek a Jakub Richter.

 

Žádný gól již nepadl a stav tak skončil 0:1. Rozhovice tedy urvaly cenné tři body.

 

Počet ŽK – 2:6

 

Opatovice v dalším zápase jedou do Stolan, Rozhovice přivítají Rosice nad Labem.

 



Ohlasy k zápasu


AFK Opatovice n. L.
Petr Zelinka: Dneska bojovný fotbal. Šance byly na obou stranách a byla vidět kvalita na balónu. Většina šancí však byla po standardních situacích. Remíza by dle mého zápasu slušela víc.




Sestavy


AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - O. Haupt [-] , M. Hanovec [-] (74. M. Fikejz [-] ) , L. Voda [-] (70. M. Pech [-] ) , J. Veselský [-] , J. Richter [-] , J. Černohubý [-] , T. Perůžek [-] , P. Lexman [-] (70. L. Lepič [-] ) , V. Brychta [-] (46. P. Zelinka [-] ) , V. Jičínský [-]

SK Rozhovice
L. Kudláček [-] - M. Barva [-] , M. Holub [-] , O. Zhyhariev [-] (55. J. Holý [-] ) , P. Vegeš [-] , M. Vaníček [-] , J. Vaško [-] , J. Mudruňka [-] (90. M. Zhyhariev [-] ) , D. Stejskal [-] , P. Bačkovský [-] , V. Fedor [-]

Místo: Opatovice nad Labem. Počet diváků: 136. Rozhodčí: Čech Karel - PAGÁČ Ladislav, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích