2:2
(1:1)
42. R. Cepl (p.)
53. B. Půlpán (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 10:15

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I trenér naskočil do zápasu


Branky


11. L. Švadlenka , 55. L. Švadlenka (p.) - 42. R. Cepl (p.) , 53. B. Půlpán (vl.)
4

V 8. kole přivítaly Moravany hostující Rváčov. Moravany naskočily do zápasu po minulé prohře s Chvojencem (2:1) a Rváčov po výhře na Hrochovým Týncem (7:0). Zápas byl nahoru a dolu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trenér zaskočil za hráče

Hosté se potýkali s marodkou a to se promítlo tehdy, kdy v 6. minutě střídal František Odstrčil a za něj naskočil do zápasu trenér Rváčova Stanislav Záhorka, v 58 letech držel s týmem tempo a odehrál od 6. minuty celý zápas.

 

První gól padl v 11. minutě po centru a autorem braky byl Libor Švadlenka. 1:0.

 

Odpověd hostí přišla až koncem poločasu, kdy po centru Lukáše Novotného zpracoval těžký míč Dejan Galamič, který byl ale v zápětí faulován obráncem domácích. Penaltu pak proměnil kapitán Rváčova Radek Cepl, který poslal míč za záda domácího gólmana Michala Brandy tvrdou ranou k pravé tyči. 1:1.

 

Za nerozhodného stavu 1:1 se také odcházelo do kabin.

 

Vlastňák a penalta

Do druhé půle nastoupili do zápasu lépe hosté. Po centru Dejana Galamiče a po zmatcích domácího celku zužitkoval tuto situaci Lukáš Novotný, který po svém presingu donutil obranu domácích vstřelit vlastní gól. Ten si bohužel pro domácí a bohudík pro hosty zapsal Bohuslav Půlpán. Psala se 53. minuta. 1:2.

 

Odpověd ale přišla ihned a to, kdy v 55. minutě padl další a poslední gól v zápase. Hostující Marek Škorpík se zachoval nezkušeně a fauloval v pokutovém území. Byla nařízena penalta a k té se postavil Libor Švadlenka, který proměnil přesně do pravého vrchního rohu brány. Zápas tak skončil remízou 2:2 a po bodu pro oba týmy.

 

V posledních minutách pak kapitán hostí dostal druhou žlutou kartu a zápas tak pro něj skončil.

 

Počet ŽK – 3:3 (1 ČK)

 

V dalším zápase jedou Moravany ven a to do Slatiňan, Rváčov bude hostit Nasavrky.



Ohlasy k zápasu



SK Rváčov
Hosté: Sudí výborný výkon. My jsme se trápili s marodkou. Zápas byl nahoru a dolů, ale plichta zasloužená. Vyzdvihl bych výkon sudích.



Sestavy


TJ Sokol Moravany B
M. Branda [-] - J. Pačes [-] , B. Půlpán [-] , P. Pinkas [-] (55. A. Hájek [-] ) , L. Veselý [-] , J. Hynek [-] (86. J. Provazník [-] ) , R. Šafránek [-] (46. Š. Bakeš [-] ) , L. Švadlenka [-] , T. Kříž [-] , Š. Janatka [-] , A. Záleský [-]

SK Rváčov
M. Krčil [-] - M. Štusák [-] , J. Bříza [-] , M. Hrabec [-] , D. Galamič [-] , F. Bříza [-] , Š. Kejík [-] , M. Škorpík [-] , L. Novotný [-] , R. Cepl [-] , F. Odstrčil [-] (6. S. Záhorka [-] )

ŽK: 30. J. Hynek , 57. A. Hájek , 86. L. Švadlenka - 44. R. Cepl , 81. M. Škorpík . ČK: 88. R. Cepl .
Místo: Moravany. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů