1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatovice urvaly body


Branky


4

V 7. kole přivítaly Přelovice hostující Opatovice. Domácí nastoupili do zápasu po prohře s Nasavrky (2:1) a Opatovice po výhře nad Horním Jelením (5:2). Ačkoli domácí vedli v prvním poločase o gól a ve druhé polovině byli lepší, hosté byli ti, kteří brali plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali do vedení ve 45. minutě po přízemní střele Jana Středy, kterou tečoval do sítě Adam Šprync. 1:0.

 

Druhý poločas byl spíše v režii domácích, ale góly padaly na straně hostí, kdy v 61. minutě po dobré nahrávce zakončoval do prádné brány Jakub Richter. 1:2.

 

Další gól Opatovic padl po chybě domácích v 69. minutě, kdy se dva obránci Přelovic nedohodli na odehrání míče, Opatovice toho využily a potrestaly domácí dalším gólem, kdy Jakub Veselský oběhl brankáře a uklidil balón do brány. 1:2.

 

Domácí už nebyli schopní vyrovnat a se třemi body tudíž odcházeli hosté. Přelovice se dostaly do šance, kde se před gólmanem Martinem Vlčkem objevil Jan Středa, ale neuspěl, Opatovice mohly své skóre navýšit, ale dvakrát ve druhé polovině netrefily prázdnou bránu.

 

Počet ŽK – 0:0

 

V dalším zápase přivítají Přelovice Stolany a Opatovice se utkají s Rozhovicemi.



Sestavy


TJ Přelovice
M. Šindelář [-] - A. Šprync [-] (70. N. Urbanec [-] ) , J. Středa [-] , M. Khun [-] , L. Staněk [-] , V. Řehák [-] , M. Rež [-] , V. Strnad [-] , P. Deutsch [-] , R. Šprinc [-] , M. Urbanec [-]

AFK Opatovice n. L.
M. Vlček [-] - M. Pech [-] , L. Voda [-] (88. F. Zelinka [-] ) , J. Veselský [-] , J. Richter [-] (86. T. Víša [-] ) , J. Černohubý [-] , T. Perůžek [-] , P. Lexman [-] , F. Klouček [-] , V. Jičínský [-] , M. Hanovec [-]

Místo: Přelovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bleša Oldřich - ČAPEK Jan, UJEC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů