L. Trnka 5.
O. Hauf 16. (p.)
D. Fišer 64. (vl.)
T. Dvořáček 83.
4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2022 17:00

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Vysokého Mýta si z Heřmanova Městce neodvezla ani bod


Branky


5. L. Trnka , 16. O. Hauf (p.) , 64. D. Fišer (vl.) , 83. T. Dvořáček - 59. V. Škrabal
5

Heřmanův Městec v domácím prostředí napravil prohru z prvního kola a po pohodlném vítězství 4:1 nad rezervním týmem Vysokého Mýta a si připsal premiérové body v nové sezóně krajského přeboru Pardubického kraje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

1. poločas

Kvalitní utkání s jasným vítězem

V neděli 14.8.2022 Heřmanův Městec přivítal od 17:00 Vysoké Mýto B. Rezerva Vysokého Mýta přijela určitě s velkým očekávaní, jelikož se jim v prvmím kole podařilo nastřílet hned 8 branek, a tak chtěli na tento povedený vstup do nové sezóny navázat. Naopak Heřmanův Městec nastupoval po těsné prohře z minulého kola bez bodu, což znamenalo jasný cíl, a to získat důležité 3 body. Domácímu celku určitě pomohla domácí půda a podpora fanoušků, proto do zápasu nastoupili velice odhodlaně s tím, že celek plný mladých hráčů z Vysokého Mýta dokáží porazit.

 

 

Gólovou podívanou si fanoušci užívali již od začátku prvního poločasu.

Fanoušci domácích nemuseli na gól dlouho čekat, když se už v 5. minutě prosadil po výborně zahraném rohovém kopu hlavou Lukáš Trnka a domácí šli tak rychle do vedení. Hráči Heřmanova Městce se snažili dále dostávat do nebezpečných situací a držet míč, což jim vycházelo. V 15. minutě dostal hráč Heřmanova Městce přihrávku po pravé straně do běhu a po překonání jednoho obránce už byl ve vápně, tam ho však zastavil hráč hostí zákrokem, který hlavní rozhodčí posoudil jako nedovolený, a tak nařídil pokutový kop. Ten proměnil krásnou trefou Ondřej Hauf a v 16. minutě bylo tedy skóre zápasu 2:0 ve prospěch domácího celku. Ve zbytku poločasu se hostujícímu týmu nepovedla vytvořit dostatečně dobrá akce na to, aby se mu podařilo snížit, a tak se do kabin po prvním poločasu odcházelo za stejného stavu jako tomu bylo v 16. minutě.

2. poločas

Nadějná patnáctiminutovka pro tým z Vysokého Mýta

Hráči z Vysokého Mýta nastoupili do 2. poločasu s velkým nasazením, dařilo se jim držet soupeře pod tlakem, dostávat se do nadějných situací a držet míč. Nebylo vůbec znát, že by byli týmem, který prohrává. Jejich snaha vedla v 59. minutě ke snížení na 2:1, když se po střele a následném vyražení domácím brankářem podařilo Škrabalovi dorazit míč za záda brankáře. Tato branka dala hostujícímu týmu naději s výsledkem ještě něco udělat. Netrvalo to však dlouho a domácí tým se dostal v 64. minutě po rohovém kopu opět do dvoubrankového vedení, když si do své brány umístil neštastně míč Fišer. Hosté se pak ještě snažili s výsledkem něco udělat, vytvářeli si šance, ale domácí veškeré nebezpečí přečkali a snažili se ještě své vedení navýšit. To se jim povedlo, když v 83. minutě skóroval Dvořáček. V tuto chvíli již nikdo nepochyboval, že by hráči domácího celku mohli vedení ztratit.

 

 

Heřmanův Městec vstřel 4 góly a připsal si důležité vítězství

Domácí hráči předvedli kvalitní výkon, ke kterému jim pomohl rychý gól hned na začátku utkání, a tak dokázali na domácí půdě uhájit tři body, Přestože rezerva Vysokého Mýta měla řadu povedených akcí, na vítězství to tentokrát nestačilo, především kvůli nepovedené první půli. Hostujícím hráčům se tak nepodařilo navázat na střeleckou pohodu z minulého týdne. Svůj neúspěch se budou snažit napravit 21.8., kdy doma přivítají tým Horních Ředic, což je ale velice kvalitní soupeř, takže žádná lehká práce. Naopak domácí hráči se budou snažit navázat na povedený vítězný výkon 20.8.2022 na hřišti v Moravské Třebové.



Sestavy


FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - R. Jošt [-] , D. Jablečník [-] , J. Hlaváč [-] , O. Hauf [-] (85. D. Turina [-] ) , T. Dvořáček [-] , L. Trnka [-] , R. Novák [-] , D. Zrůst [-] (65. J. Voženílek [-] ) , J. Řezníček [-] , M. Řehák [-] (78. D. Svoboda [-] )

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - J. Hájek [-] , M. Dvořák [-] , D. Fišer [-] , J. Prušek [-] , V. Hájek [-] (81. J. Dastych [-] ) , L. Benda [-] , K. Kabrhel [-] , T. Sedlák [-] , V. Škrabal [-] , T. Vopršálek [-]

ŽK: 75. D. Jablečník , 89. L. Trnka - 10. M. Dvořák , 81. T. Vopršálek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Tůma Lukáš - JANEČEK Štěpán, ROUSEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Jakub Hrdý
Tip experta: výhra hostů

Rezerva Vysokého Mýta nastřílela v prvním kole 8 gólů. Myslím si, že bude pokračovat v podobném stylu a s Heřmanovým Městcem si i v roli hostů poradí. V tomto utkání by opět mohlo padnout hodně gólů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů