Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Malšově Lhotě


Branky


14

Meziměstí v sezóně dokazovalo, že umí porážet i silné týmy na jejich hřištích. Tento zápas jim ale vůbec nevyšel. Na hřišti totiž po celý zápas dominovali domácí a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Famózní poločas v podání domácích

Byli to domácí, kteří od první minuty na hřišti dominovali a hosty dostávali pod velký tlak. Diváci tak na první gól nečekali vůbec dlouho a ještě, než se někteří vrátili s prvním pivem, tak domácí Jakub Koblížek ve 3. minutě otevřel skóre po přesné přihrávce Lukáš Daňka, kdy se tváří v tvář Petru Čížkovi nemýlil.

 

V 8. minutě to bylo již 2:0, když po ose Jan Koblížek-Vítek Vejr, druhý jmenovaný přihrál opět Jakubu Koblížkovi a ten vstřelil druhý gól. Vzápětí mohl Jakub Koblížek zkompletovat čistý hattrick, ale po krásné přihrávce od svého bratra nechal vyniknout pouze gólmana Meziměstí Petra Čížka.

 

Domácí famózní začátek neukolébal a pokračovali v drtvém tlaku. Na Čížka se chrlil jeden útok za druhým. Mezi 11. a 13. minutou zvýšil dvěma slepenými góly na 4:0 útočník Vítek Vejr a na dálku poslal vzkaz Janu Plškovi, že o králi střelců podzimní části ještě není rozhodnuto.

 

Ve 34. minutě opět zafungovala spolupráce kapitána Jana Koblížka a Vítka Vejra, kteří nabídli první gól v sezóně Adamu Jeníčkovi a ten zvýšil na 5:0. Hrozivý poločas pro hosty tímto stavem však neskončil ve 40. minutě po krásné individuální akci Jakuba Havelky, který krásnou kličkou vyšachoval dva obránce a umístěnou střelou k tyči zvyšoval na 6:0. 

 

 

 

 

"Malšovka" i po zbytek zápasu diktovala tempo hry

Druhý poločas se vyvíjel v podobném duchu. Domácí měli neustálou převahu a přidali další dvě branky. Nejprve ve 48. minutě svou druhou brankou v zápase zvyšoval na 7:0 Adam Jeníček a v 66. minutě zkompletoval hattrick neúnavný Vítek Vejr. 

 

Malšova Lhota podala skvělý týmový výkon a je třeba vyzdvihnout i práci defenzivy, která až na pár vyjímek hosty do ničeho nepustila. Meziměstí, které v sezóně ukazovalo, že venku vyhrávat umí, vyhrálo třeba v Černilově a v Českém Meziříčí tentokrát muselo domů odjet s prázdnou.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Odehráli jsme výborný zápas, možná nejlepší v sezoně. Utkání jsme rozhodli už v prvních 15 minutách. Všichni hráči dnes podali výborný výkon a úspěšně jsme se rozloučili s domácím hřištěm v tomto roce. Tímto bych chtěl pozvat všechny naše fanoušky na příští sobotu na derby do Malšovic!




Sestavy


TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - J. Kohoutek [-] , P. Čapek [-] , P. Blažek [-] - J. Koblížek [-] (68. A. Kocman [-] ) , L. Daněk [-] , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] , J. Blažek [-] (57. J. Musil [-] ) - A. Jeníček [-] (68. V. Pásler [-] ) , V. Vejr [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Kubeček [-] (46. T. Sedláček [-] ) , M. Balín [-] , J. Mucha [-] , V. Krejčí [-] (57. P. Bárta [-] ) , P. Smrček [-] , P. Urban [-] (66. V. Šimko [-] ) , P. Šolc [-] , P. Gajdoš [-] (57. J. Bohanský [-] ) , J. Sedláček [-] , P. Šnábl [-]

ŽK: 86. J. Havelka - 37. M. Balín , 86. V. Šimko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Janota Josef - PETRŮ Josef, KŘIČENSKÝ Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:15
Michal Švorc

Expert: Jaroslav Rubeš
Tip experta: výhra domácích

Malšova Lhota prohrála doma naposled v prvním kole s Meziříčím a dostala 10. To jsou ale loňské sněhy, teď si s Meziměstím poradí, i když se bude dlouho trápit. Tipuji výhru domácích o gól.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:03

Tip: výhra domácích