Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:00

12.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdelov doma opět za tři body


Branky


14

Zdelov doma přivítal trápící se Malšovice. V zápase rozhodovala střelecká efektivita, která byla mnohem větší na straně Zdelova. Malšovice opět i přes to, že jejich výkon nebyl špatný dojely na neproměňování šancí a ze Zdelova odjely s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovice hned v úvodu zahodily velké šance

Prvních třicet minut se hrál vyrovnaný fotbal. Hosté si, jak už je to u nich zvykem dokázali vytvořit tři gólové šance, ani jednu ovšem nedokázali přetavit v gól. Zdelov naopak ukázal střeleckou efektivitu a hned svoji druhou šanci dokázal proměnit. Ve 33. minutě otevřel skóre Karel Vašítko, který zůstal osamocený na malém vápně a centorvaný míč z rohového kopu bez problémů uklidil za záda Dominika Blažka. 

 

Vzápětí potrestal zaváhání domácí obrany opět Karel Vašátko a domácí vedli 2:0. Za tohoto stavu skončil i první poločas a do šaten tak mohli odcházet spokojenější domácí.

Cvejn pojistil Zdelovu výhru hattrickem

Do druhé půle vstoupili hosté opět aktivně a za svoji aktivitu byli odměněni v 59. minutě, kdy pěknou střelou z poza vápna snížil na 1:2 Martin Friedel. Tato branka hosty nakopla a začali Zdelov dostávat pod tlak. V této části zápasu domácí podržel Jiří Kozel, který nejprve dokázal vyrazit střelu Leoše Kocmana a poté kryl i dorážku Davida Krejčího. Z následného protiútoku Zdelov dokázal zvýšit na 3:1, když se poprvé v zápase prosadil Jiří Cvejn.

 

Tato branka Zdelov uklidnila a hra se vyrovnala. Hostům se však v 81. minutě z brejku podařilo zásluhou Filipa Havleny snížit na 2:3. Malšovice poté vložily všechny síly do útoku a hrály vabank. Ze závěrečného tlaku nic nevytěžily a naopak otevřené obrany Malšovic dvakrát využil Jiří Cvejn, který dvěma góly zkompletoval hattrick a tím upravil na konečných 5:2.

 

Zdelov tak dokázal prodloužit svoji vítěznou šňůru. Malšovice opět dojely na neefektivitu v zakončení. V posledním zápase je čeká derby s Malšovou Lhotou.



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Dnes nevyhrál lepší tým, ale šťastnější. Vše mohlo být asi jinak,ale hosté zahodili spoustu vyložených šancí a tím se tak sami připravili o body. My jsme naopak využili asi všechny naše šance a zaslouženě tak slavili čtvrtou výhru v řadě.

TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Do 25 minuty herně vyrovnáno, my si vytvořili opět 3 gólové šance bez efektu, soupeř nic výrazného. Ve 33' inkasujeme že špatně odbraněného rohu a z naší rozehry za 30 sekund inkasujeme podruhé! Poté do konce zápasu hra relativně vyrovnaná. Za stavu 2:1 nedáme 1000% šanci a z protiútoku dostaneme. Poté už hra vabank a soupeř udeří ještě 2x. Dík a klobouk dolů patří hráči soupeře, který úmyslně zahodil nesmyslně nařízenou penaltu za zákrok, který se udál 2m před naším velkým vápnem.



Sestavy


FC Zdelov 1963
J. Kozel [-] - M. Jedlička [-] , A. Lipenský [-] (66. M. Maňas [-] ) , K. Vašátko [-] , J. Cvejn [-] , D. Komárek [-] (66. T. Novák [-] ) , M. Kubový [-] , M. Neubecker [-] (84. J. Novotný [-] ) , A. Forche [-] (89. M. Vašata [-] ) , T. Kozel [-] , O. Furda [-]

TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - D. Krejčí [-] , F. Havlena [-] , S. Libřický [-] , Z. Libřický [-] , M. Friedl [-] , J. Janský [-] (17. J. Paulovič [-] ) , P. Soukup [-] (78. M. Mihulka [-] ) , J. Javůrek [-] , T. Franc [-] , L. Kocman [-]

ŽK: 69. O. Furda - 47. L. Kocman , 49. Z. Libřický , 61. T. Franc .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:15
Michal Švorc

Expert: Jaroslav Rubeš
Tip experta: výhra domácích

Zdelov po serii třech výher vyhraje i teď. Malšovice budou dlouho odolávat, ale nakonec bych tipoval výhru domácích o 3 branky.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 07:03

Tip: výhra domácích