Vamberk již potřetí dohrával zápas na penalty, tentokrát v nich nestačil na "Malšovku"


Branky


6. M. Češka , 8. M. Šrom , 58. M. Šrom - 25. V. Vejr , 69. V. Vejr , 90. V. Vejr
17

Vamberk doma potrápil druhý tým souteže Malšovu Lhotu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý vstup do utkání

Vamberk měl famózní vstup do utkání, když již v 8. minutě vedl po brankách Martina Češky a kapitána Michala Šroma 2:0. Hostům se ve 25. minutě podařilo snížit, když se trefil kanonýr Vítek Vejr.

Druhý poločas nabídl čtyři branky

Hosté začali aktivně, ale v úvodu druhé půle gól vstřelit nedokázali. Domácí naopak využíli zaváhání hostující obrany a kapitán Šrom v 58. minutě svým druhým gólem vrátil Vamberku dvougólové vedení. To domácím dlouho nezůstalo, protože na druhou branku vambereckého kapitána reagoval také svým druhým zásahem Vítek Vejr.

 

Už to vypadalo, že Vamberk doma překvapivě obere o body favorita z Malšovy Lhoty, když v samotném závěru srovnal na 3:3 kdo jiný, než Vítek Vejr, který tak zkompletoval hattrick. Byla to již jeho třináctá přesná trefa v sezóně.

V penaltové loterii byli šťastnější hosté



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Vamberk
Milan Bořek, trenér: Třetí utkání v sezóně kdy vedeme o dvě branky a vždy v nastavení dostaneme vyrovnávací branku. Hráče musím pochválit za celých 90 min za bojovnost i hru.Fotbal se hrál nahoru a dolů,šance na obou stranách,fotbal se musel líbit.Závěr nebudu komentovat,naší nedůsledností jsme přišli o výhru v nastavení a tím je to dané.Soupeři gratuluji k výhře a my musíme body vozit i z venku .

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili strašidelně, kdy jsme po 8 minutách hry prohrávali 2:0. Do přestávky se nám povedlo alespoň snížit. Do druhého poločasu jsme šli s cílem utkání otočit, místo toho jsme soupeři hloupou chybou nabídli vedení 3:1. Kluci ale nic nevzdali a ačkoliv jsme vinou zranění dohrávali snad jen s 8 zdravými hráči, dokázali jsme v hodně hektickém závěru vyrovnat. Výkon z naší strany tentokrát nic moc, 2 body z Vamberka jsou pro nás, vzhledem k průběhu utkání, zlaté.



Počet diváků: 74. Rozhodčí: Průcha Petr - NOVOTNÝ David, KUDLÁČEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 9. 2022 17:10
Hodnocení zápasu
25. 9. 2022 10:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Pavel Šponar
Tip experta: výhra hostů

Baník trápí marodka a Malšova Lhota hraje v laufu. Bude o gól šťastnější

Tip: výhra hostů

Hosté jsou v euforii, na hřišti Vamberka potvrdí kvalitu a opět zvítězí.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů