Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 10:00

6.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

"Malšovka" připravila Javornici o domácí neporazitelnost!


10

Z Malšovy Lhoty se začíná stávat "černý kůň" soutěže. Po tom, co venku dokázala o body obrat Slavii v minulém kole Černilov. Dokázala i nyní vyhrát na hřišti Javornice a to se neděje každý den!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápasu rozhodla čtvrtá desetiminutovka první půle.

Do první velké šance zápasu se dostal Vítek Vejr, který se od lajny dostal až do vápna. Jeho pokus však skvěle zneškodnil javornický gólman Stanislav Hynek. Javornice se do první gólové šance dostala chvíli poté, když se ke střele dostal Adam Krejčí. Jeho střelu na zadní tyč nedokázal Martin Plíhal tečovat do branky.

 

S další větší šancí přišla Javornice. Se střelou Adama Krejčího z třiceti metrů si však gólman Malšovy Lhoty Josef Vaněček dokázal poradit. Následovaly další šance na obou stranách, ovšem žádná gólově neskončila.

 

Góly začaly padat až ve čtvrté desetiminutovce. Nejprve ve 33. minutě úspěšně zakončil rychlý brejk hostů kapitán Jan Koblížek. Ve 36. minutě si centr našel Vítek Vejr a "Malšovka" už vedla 2:0 a aby toho nebylo málo, tak ve 39. minutě překvapil javornického gólmana střelou z přímého kopu opět kapitán Jan Koblížek.

 

To bylo z první půle vše a do šaten se tak odcházelo za stavu 3:0 pro hosty.

Druhý poločas nabídl dalších pět branek.

První šanci druhého poločasu měl javornický Jakub Kráčmer, který po autovém vhazování nedokázal svoji hlavičku namířit mezi tři tyče. Javornici se podařilo snížit v 60. minutě, když po průniku Adama Krejčího zakončoval do prázdné branky Josef Kovaříček.

 

Hosté přišli s gólovou odpovědí vzápětí. Stanislav Hynek špatně vyběhl a Vítek Vejr toho využil. Hosté tak vedli opět o tři branky. Aktivní Vejr mohl krátce poté zkompletovat hattrick ovšem proti jeho šanci skvěle zasáhl Stanislav Hynek. V 70. minutě se Vejr už hattricku dočkal, když střelou k tyči navýšil na 1:5.

 

V 86. minutě Jakub Kráčmer hlavičkou snižoval na 2:5. Hosté o minutu později po pěkné akci opět navýšili rozdíl skóre na čtyři branky, když úspěšně zakončoval Jakub Koblížek.

 

Malšova Lhota dokázala zvítězit i na hřišti Javornice a posunula se do čela tabulky.



Ohlasy k zápasu


Javornice
Tomáš Krunčík, trenér: Šanci být v dnešním utkání úspěšní jsme měli poprvé a naposledy za stavu 0:0. Hosté byli mnohem fotbalovější a jejich rozdíloví hráči pro nás chvílemi byli neřešitelným problémem. Schytali jsme tak pořádný debakl, nutno ale dodat, že vzhledem k předvedeným výkonům obou týmů naprosto zasloužený. Personální krize našeho kádru se tak naplno projevila a ještě prohloubila. I s tím se tak budeme muset poprat a snad to ustojíme se ctí.

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Bodů z horké půdy v Javornici si velmi ceníme. Podali jsme velmi dobrý a zodpovědný výkon, podařilo se nám vyrovnat se s nepříjemnými dlouhými auty domácích a díky naší fotbalovosti jsme zaslouženě zvítězili. Na pár hodin jsme se tak dostali do čela tabulky B třídy, což by zejména po výprasku v prvním zápase a našem těžkém losu málokdo čekal.



Sestavy


Javornice
S. Hynek [-] - T. Plesl [-] (73. L. Harbich [-] ) , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] (54. O. Nosek [-] ) - F. Dvořák [-] , M. Šrefl [-] , M. Plíhal [-] (46. M. Vidlička [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Kráčmer [-] - A. Krejčí [-] , J. Kovaříček [-] -

TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - J. Havlena [-] , P. Čapek [-] , L. Kekelák [-] - J. Musil [-] (79. J. Blažek [-] ) , P. Bednář [-] , J. Kohoutek [-] , J. Koblížek [-] , P. Blažek [-] , J. Koblížek [-] - V. Vejr [-] (90. V. Fleischer [-] )

ŽK: 44. M. Plíhal - 86. P. Čapek .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Průcha Petr - IKIZGÜL Varol, TREJBAL Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Lán
Tip experta: remíza

Specifické hřiště v Javornici sice nebude hostům vyhovovat, ale i tak domácí potrápí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích