Š. Brožek 50. (p.)
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 17:00

2.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšova Lhota obrala Opočno o všechny tři body


Branky


50. Š. Brožek (p.) - 57. V. Vejr , 66. P. Blažek
10

Z důvodu dorovnávání terénu na opočenském stadionu se tento zápas odehrál v Českém Meziříčí. Posílené Opočno, které v prvním kole dokázalo porazit Zdelov vysoko 9:3 zde přivítalo nováčka soutěže z Malšovy Lhoty, kterému první zápas sezóny vůbec nevyšel. V prvním kole prohrál doma s Českým Meziříčím 3:10. Hosté tak v tomto zápase chtěli odčinit nepovedený vstup do sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali.

První poločas divákům moc zajímavých událostí nenabídl. Hral se fyzicky náročný fotbal na obou stranách s minimem šancí. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0 : 0.

Do druhé půle vstoupilo lépe Opočno

Druhý poločas již byl pro diváky mnohem zajímavější. V úvodu byli lepší a aktivnější domácí, ktěří v 50. minutě šli do vedení. Zkušený univerzál Hynek Černý se ve vápně dostal k odraženému míči. Svoji skvělou poziční hrou donutil hostující obranu k faulu a kopala se penalta. K té se postavil Šimon Brožek a s přehledem ji proměnil.

 

Hosté na úvodní branku dokázali rychle zaregovat. V 57. minutě útočník Vítek Vejr dokázal využít špatné komunikace mezi domácími obránci a jeho zakončení skončilo za zády opočenského gólmana Martina Malého.

 

Domácí měli také své šance, které však nedokázali využít. V 66 minutě opočenská obrana nezachytila náběh hostujícího Pavla Blažka, který si dokázal z první přebrat nacentrovaný míč a následně i přehodit gólmana Malého.

 

Žádná z následujícíh šancí již gólově neskončila a Malšova Lhota si tak odvezla z Opočna všechny tři body. Zápasu přihlíželo 140 diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Po posvícení bývá půst, což se dnes potvrdilo. Po kanonádě ve Zdelově, kde však výkon nebyl optimální, jsme si ani vyhrát nezasloužili. Zaspali jsme úvod a s ním celý první poločas, který byl z naší strany tragický. Na začátku druhé půle jsme šli do vedení, ale místo doražení soupeře jsme vyprodukovali chyby a ty Lhota trestala! Soupeři gratulujeme k zasloužené výhře a my se zase vrátíme do reality a k tvrdé práci!

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Chtěli jsme odčinit náš špatný vstup do soutěže, takže jsme moc rádi za první 3 body. Naše hra byla mnohem více organizovaná a podali jsme mnohem lepší výkon než před týdnem. Nebyli jsme v jednoduché situaci, ale ukázali jsme charakter a utkání se nám podařilo otočit. Klukům děkuji za dnešní výkon.



Sestavy


TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - Š. Brožek [-] (78. M. Holub [-] ) , L. Čtvrtečka [-] (46. P. Hrudík [-] ) , M. Vondřejc [-] (86. L. Růžička [-] ) , J. Franc [-] - A. Smola [-] , K. Krištof [-] , H. Černý [-] , S. Jech [-] (46. O. Přibyl [-] ) - T. Přibyl [-] , O. Polák [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - J. Kohoutek [-] , P. Bednář [-] , J. Havlena [-] , L. Kekelák [-] - V. Pásler [-] (76. J. Jaška [-] ) , J. Koblížek [-] , J. Koblížek [-] , J. Musil [-] , P. Blažek [-] - V. Vejr [-] (90. F. Kotlant [-] )

ŽK: 45. O. Polák - 48. V. Vejr , 60. J. Havlena , 76. J. Koblížek .
Počet diváků: 140.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Lukáš Zrůst
Tip experta: výhra hostů

"Malšovka" bude chtít odčinit debakl z prvního kola a získat první body v B. třídě. Viděl bych to na "kříž" a druhý bod pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích