Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opočno vrátilo Zdelovu porážku z poháru i s úroky.


Branky


2. M. Kubový , 68. K. Vašátko , 88. K. Vašátko - 20. T. Přibyl , 37. O. Polák , 42. M. Vondřejc , 51. Š. Brožek (p.) , 63. O. Polák (p.) , 70. P. Hrudík , 73. O. Polák , 81. V. Lukášek (p.) , 90. O. Polák
8

Týmy Zdelova a Opočna se spolu utkaly na úvod sezóny již podruhé. V předkole Poháru hejtmana může Zdelov dokázal Opočno porazit 4 : 0. V zápase 1. kola I.B třídy skupiny B padlo hned 12 gólů. Opočno porazilo Zdelov 9:3

 

Součástí reportu je obsáhlá fotogalerie  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdelov své šance zahazoval, Opočnu koncovka vycházela.

Úvod utkání patřil Zdelovu. když hned ve 2. minutě otevřel skóre Martin Kubový. Domácí si dokázali vytvořit další šance, které však nedokázali proměnit. 

Poté již dávalo góly pouze Opočno. Díky přesným zásahům Tomáše Přibyla z 20. minuty, Ondřeje Poláka z 37. minuty a Milana Vondřejce ze 42. minuty dokázalo otočit stav utkání ve svůj prospěch. Do šaten tak týmy odcházely za stavu 1:3 pro hosty.

Druhý poločas patřil Opočnu.

Druhý poločas již Opočno kontrolovalo hru a přidalo dalších 6 branek. Tři z nich zaznamenal hostující útočník Ondřej Polák, který tak na úvod soutěže dokázal skórovat čtyřikrát. Zbylé branky Opočna přidali Šimon Brožek, Petr Hurdík a Václav Lukášek.

 

Za domácí se trefil dvakrát útočník Karel Vašátko.

 



Ohlasy k zápasu


FC Zdelov 1963
Miloš Zeman, trenér: Věděli jsme, že utkání s Opočnem nebude jednoduché, ale tohle nečekal asi nikdo. Přitom kdyby byl stav ve 30min. 4-1, nikdo by se nemohl divit. Šance jsme na to měli a tutové, ale bohužel na kdyby se nehraje. Opočno je velice pracovitý a houževnatý tým a na co oni dnes sáhli, to tam spadlo. Dost jim k tomu pomohl i náš laxní výkon. Konečný výsledek bude asi naše noční můra do konce soutěže.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Napravili jsme výsledek z pohárového utkání z minulého týdne, i když začátek zápasu se nám vůbec nepovedl. Hned z první šance jsme inkasovali a po dalších našich hrubkách domácí zazdili tři tutovky. Naštěstí jsme se postupně dostali do hry a třemi góly stav do poločasu otočili. V druhém jsme už měli hru pod kontrolou a přidali další branky. Hra nám ještě skřípe, ale pozitivní je, že si šance vytváříme a proměňujeme. Chválím kluky a také nové posily, jak zapadly do týmu!



Sestavy


FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] (59. M. Vašata [-] ) - M. Jedlička [-] , O. Furda [-] , T. Handa [-] (46. M. Bulavcsjak [-] ) , J. Novotný [-] , M. Neubecker [-] (38. J. Weisser [-] ) , M. Kubový [-] , T. Novák [-] , D. Cvejn [-] , K. Vašátko [-] , M. Maňas [-]

TJ Spartak Opočno
M. Malý [-] - L. Žid [-] (30. J. Franc [-] ) , Š. Brožek [-] , L. Čtvrtečka [-] (73. V. Lukášek [-] ) , M. Vondřejc [-] - K. Krištof [-] (66. P. Hrudík [-] ) , H. Černý [-] , A. Smola [-] , S. Jech [-] (66. M. Holub [-] ) - O. Polák [-] , T. Přibyl [-] (73. L. Růžička [-] )

ŽK: 45. T. Handa , 50. M. Maňas , 60. M. Jedlička , 72. M. Kubový , 80. O. Furda - 7. M. Vondřejc , 23. T. Přibyl , 31. H. Černý , 78. V. Lukášek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čožík Marek - VÍCH Patrik, ŠTĚPÁNKOVÁ Marika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip experta: výhra hostů

Oproti pohárovému utkání, kdy naše střelecká impotence předurčila Zdelovu postup, nastoupíme v kompletní sestavě a věřím, že si vítězství pohlídáme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích