Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2022 13:30

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec přesvědčivě vyhrál na půdě Týniště


Branky


14

Chlumec zvítězil v Týniště a v tabulce se dostal právě před svého dněšního soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec šel do vedení už ve 3. minutě

Souboj dvou celků z čela tabulky vzněl jednoznačně pro hosty z Chlumce. K zisku tří bodů vykročili správným směrem už ve 3. minutě, kdy se po rohovém kopu prosadil Lukáš Pánek, který poslal hosty do vedení. 0:1.

 

Druhou trefu přidali hosté ve 33. minutě a to záslouhu Jiřího Dítě, který trefil odkrytou branku. 0:2. Tímto stavem skončila i první půle.

Chlumec nedopustil drama

Domácím se nepovedlo utkání zdramatizovat a Chlumec přidával další branky. Ve 49. minutě se k odraženému míči v pokutovém území dostal Petr Staněk a střelou zprvního doteku překonal domácího brankáře Rumla. 0:3.

 

V 60. minutě se zapsal mezi střelce i Jakub Hartman, který ze strany prostřelil domácího brankáře. 0:4. Poslední změna skóre přišla v 88. minutě, kdy z hranice velkého vápna napřáhl Jiří Kučera a upravil na konečných 0:5.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Šrajer (sekretář): Poslední zápas podzimu se našemu mužstvu hrubě nevydařil. Hned ve 2. minutě jsme inkasovali branku a to dalo ráz celému zápasu, kde hosté byli určitě lepším celkem, ale domácí tým měl dost šancí výsledek obrátit! Bohužel všechny šance zůstaly nevyužité! Nicméně mužstvo si za celý podzim zaslouží velké poděkování!

FK Chlumec nad Cidlinou B
Richard Vlášek (trenér): Závěrečné utkání nám skvěle vyšlo a s podzimem se tak loučíme krásným výsledkem i předvedenou hrou. Dali jsme rychlou branku, pozorně jsme bránili a do poločasu skórovali ještě jednou. Po obrátce Kukal zlikvidoval další tutovku a poté už nás bylo plné hřiště, po hezkých akcích jsme přidali další 3 branky a vzadu jsme udrželi další nulu. Výsledek je pro domácí krutý, musím však vyzdvihnout jejich korektní chování a skvělé fanoušky, kteří ocenili i náš výkon potleskem. Díky celému týmu za sezonu.



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Kos [-] (84. L. Šrajbr [-] ) , M. Cvejn [-] (84. O. Malý [-] ) , J. Šreibr [-] , D. Diblík [-] (46. V. Nedomanský [-] ) , M. Kadavý [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (62. M. Šotola [-] ) , J. Forejtek [-] (87. L. Beneš [-] ) , A. Novotný [-] , T. Repák [-]

FK Chlumec nad Cidlinou B
L. Kukal [-] - M. Tichý [-] , O. Vaníček [-] , J. Dítě [-] (80. M. Burkalo [-] ) , P. Staněk [-] , J. Hartman [-] (84. J. Věříš [-] ) , J. Kučera [-] , J. Ludvík [-] (75. O. Jansa [-] ) , V. Doležal [-] , J. Vopátek [-] , L. Pánek [-]

ŽK: 59. T. Voda , 71. M. Cvejn , 74. A. Novotný - 57. J. Kučera , 74. J. Ludvík .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: VÍCH Patrik - ŘÍHA Luboš, MIŠKÁŘ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 18:59
David Drozd

Expert: Jiří Pečenka
Tip experta: výhra domácích

Remízový zápas na svou stranu urvou šťastnější domácí a vyhrají těsným výsledkem.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 07:26

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza