5:2
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště si doma jednoznačně poradilo s Hořicemi


Branky


22. A. Novotný , 30. T. Kos , 44. T. Kos , 48. R. Kollár , 55. T. Kos - 64. D. Palm , 81. M. Jonáš
16

Hráči Týniště doma potvrdili venkovní výhru proti Slavii a doma přesvědčvě porazili Hořice. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Novotný poslal Týniště do vedení

Opatrný úvod zápasu nepřinesl větší šance na obou stranách. Diváci se dočkali první branky ve 22. minutě, kdy se po rychlém protiútoku dostal k zakončení Adam Novotný a svou střelou překonal brankáře Dufka. 1:0.

 

Ve 30. minutě přidali domácí druhou branku. Kollár vysunul Novotného, který šel sám na brankáře, ale ještě vylepšil pozici pro Tomáše Kose, který do odkryté branky pohodlně skóroval. 2:0. Ve 44. minutě zakončil přesně svůj samostatný únik Tomáš Kos a upravil na poločasových 3:0.

Druhá půle přinesla další čtyři branky

Úvod druhé půle patřil domácímu týmu. Ve 48. minutě se mezi střelce zapsal i domácí kapitán Radek Kollár, který zvyšoval už na 4:0. V 55. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Tomáš Kos zkompletoval hattrick, když dorazil střelu svého spoluhráče. 5:0.

 

Hosté pak alespoň kosmeticky upravil výsledek, když dvakrát snížili. V 64. minutě si na centr Pavla Drozda naskočil Dominik Palm a hlavou překonal brankáře Baťhu. 5:1. V 81. minutě si Martin Jonáš narazil s Pavlem Drozdem a prostřelil domácího brankáře přizemní střelou. Upravil tak na konečných 5:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Dnes jsme chtěli napravit poslední nepříliš povedené domací utkání s Vrchlabím a čekali mnohem těžšího soupeře. Do utkání jsme vstoupili dobře a po poločase jsme vedli 3:0. V druhé půlce jsme přidali ještě dvě branky a poté soupeře vlastními chybami pustili do dvou příležitostí, které proměnili."

TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Po posvícení přichází půst a to se bezezbytku potvrdilo. Domácí hráli z hlubokého bloku a spoléhali na rychlé brejky. Ty také po našich chybách nemilosrdně trestali. Za stavu 5:0 to vypadalo velmi zle. Pozitivní je alespoň to, že jsme utkání nezabalili a alespoň výsledku dali lepší podobu. Domácím gratulace k zasloužené výhře."



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - M. Šotola [-] , T. Kos [-] (66. V. Nedomanský [-] ) , R. Kollár [-] , A. Novotný [-] , M. Cvejn [-] , J. Forejtek [-] (89. A. Šotola [-] ) , T. Repák [-] , D. Nejman [-] , M. Kadavý [-] , D. Diblík [-] (53. J. Winkler [-] )

TJ Jiskra Hořice
D. Dufek [-] - J. Pečenka [-] , D. Drozd [-] , J. Šedivý [-] , P. Drozd [-] , D. Pour [-] (46. P. Palm [-] ) , A. Kedroń [-] (76. M. Jonáš [-] ) , Z. Nečesaný [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] , J. Havrda [-]

ŽK: 41. J. Forejtek - 27. D. Pour , 33. J. Šedivý , 59. J. Rozsévač , 72. J. Havrda .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Nývlt Roman - TUREK Jiří, DOROTÍK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Petr Klapal
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase čekám hodně branek, souboj dvou celků s velice kvalitní ofenzivou, více gólů střelí borci z Olšiny.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích