T. Kos 40.
2:1p.
(1:0)
54. Z. Kout
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště doma zvítězilo po penaltách nad Vrchlabím


Branky


40. T. Kos - 54. Z. Kout
15

Tyniště doma nepotvrdilo za tři body dvě venkovní výhry v řadě, ale nakonec vybojovalo druhý bod po penaltách.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kos poslal Týniště do vedení

Vrchlabí v minulém kole trochu překvapivě obralo doma o všechny body favorizovanou Polici. První výhru chtěli hráči potvrdit i na půdě dobře hrajícího nováčka soutěže z Týniště, který poslední dvě utkání hrál venku a obě vyhrál. 

 

Domácí byli většinu zápasu aktivnějším a nebezpečnějším týmem. Nicméně hostující obrana a hlavně brankář František Janalík trápili domácí střelce. První branka utkání padla pět minut před koncem první půle. Domácí obránce Kadavý našel pěknou přihrávkou za obranu nabíhajícího Forejtka, který předložil míč před prázdnou branku, kde Tomáš Kos pohodlně dopravil míč do sítě. 1:0. Domácí tak svou převahu přetavili v poločaové vedení o jednu branku.

Vyrovnat dokázal za hosty Zděněk Kout

I ve druhé půli jsme mohli vidět územní převahu Týniště. Domácí hráči drželi míč častěji na svých kopačkách, ale druhou branku se jim vsítilt nedařilo. V 54. minutě se navíc po dlouhém vhazování a závaru před domácí brankou nejlépe zorientoval Zdeněk Kout, který zblízka prostřelil brankáře Baťhu a vyrovnal. 1:1.

 

Domácí se snažili utkání strhnout na svoji stranu, ale bojovný výkon hostů a skvělé zákroky brankáře Janalíka zapříčinily, že utkání dospělo do remízového konce, a tak o vítězi musely rozhodnout až pokutové kopy.

Bod navíc bere Týniště

Hostující brankář Janalík sice hned první penaltu zneškodnil, ale to samé se povedlo i domácímu brankáři v druhé sérii a jelikož Karel Baťha chytil ještě jednu a všichni domácí střelci byli úspěšní, tak druhý bod zůstal v Týništi.



Ohlasy k zápasu


SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Dnes nás čekal soupeř, který minulý týden překvapil a tak jsme věděli, že nás nečeká nic jednoduchého. Po dvou úspěšných zápasech venku jsme to potřebovali potvrdit i doma. Zápas byl festivalem neproměněných šancí a nepřesností. Poločas mohl skočit 3:0 a nikdo by neřekl ani slovo. Bohužel se tak nestalo. Pochvalu zaslouží hostující brankař."

FC Vrchlabí
Michael Hradecký (trenér): "Bojovné utkání ve kterém byli domácí lepším týmem. Nás ale podržel výborný brankář Janalík, tak vezeme z horké půdy pro nás velmi cenný bodík. Kluci díky."



Sestavy


SK Týniště nad Orlicí
K. Baťha [-] - T. Kos [-] , T. Voda [-] (65. D. Krupka [-] ) , A. Novotný [-] , R. Kollár [-] , M. Cvejn [-] , J. Forejtek [-] , T. Repák [-] , D. Nejman [-] , M. Kadavý [-] , J. Šreibr [-]

FC Vrchlabí
F. Janalík [-] - P. Žďárský [-] , M. Kučera [-] , T. Fišar [-] , D. Tran [-] (66. J. Dědek [-] ) , L. Hawel [-] , Z. Kout [-] , L. Mejsnar [-] , D. Štefan [-] , J. Cink [-] , M. Hawel [-]

ŽK: 55. D. Nejman - 84. D. Štefan .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Trejbal Adam - FRYŠ Milan, PODHAJSKÝ Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Ivan Kosyak
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže utkání nepodcení a s přehledem zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích