1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 16:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice ve šlágru kola porazila Slavii


Branky


12

Souboj prvního celku s druhým vyzněl jednoznačně pro Solnici, která si tak upevnila první místo. Hatrickem se blýskl útočník Martin Valášek.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Valášek rozhodl utkání hattrickem

Očekávaný souboj o první místo byl překvapivě rozhodnutý už po prvním poločase. Na podmáčeném terénu řádil hlavně útočník Solnice Martin Valášek, který stihl hattrick během první půle.

 

Opatrný úvod rozčísla branka v 11. minutě. Po dlouhém nákopu za obranu uplatnil svůj důraz hostující Martin Valášek, který přetlačil v souboji domácího obránce a střelou z vápna překonal brankáře Maška. 1:0.

 

Hned v 15. minutě pálil ostrými opět Martin Valášek. Domácí obránce špatnou přihrávkou našel jen solnického útočníka, který zblízka prostřelil Maška podruhé. 0:2. 

 

Ve 36. minutě odpískal hlavní rozhodčí za faul na Martina Valáška pokutový kop proti domácím a sám faulovaný hráč se chopil míče. Solnický kanonýr penaltu proměnil a zkompletoval hattrick. 0:3. Další branka do poločasu už nepadla. 

Solnice si výhru pohlídala

Ve druhém poločase se Slavia snažila změnit vývoj utkání, ale nepomohla tomu ani poločasová střídaní. Solnice žádné drama nedopustila a v 72. minutě šla do čtyřbrankového náskoku. Po rychlém přechodu do útoku našel střídající Volf Davida Motla a ten propálil Maška přízemní střelou. 0:4.

 

Za Slavii korigoval výsledek v 76. minutě útočník Jiří Řezáč, který upravil na konečných 1:4. Solnice tak v přímém souboji o první místo vyhrála v Orlické kotlině a upevnila si první pozici.

 

Parádní fotogalerii z utkání připravila Eva Šebová Zemanská a Aneta Mrkvičková. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Václav Pišta (asistent trenéra): "Dnešní zápas rozhodly hrubé chyby, kterých jsme dnes, zejména v prvním poločase, udělali více než dost a hosté nás za to nekompromisně potrestali. Ve druhém poločase jsme sice měli snahu zápas ještě zdramatizovat, ale gól se nám vstřelit nepovedlo, naopak jsme po další chybě inkasovali počtvrté. V 75. minutě jsme přeci jen dokázali snížit na konečných 1:4, ale to bylo z naší strany vše. Nezbývá, než zvednout hlavy, poučit se z chyb, rychle zapomenout a příští týden vyhrát v Polici."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "S podmáčeným terénem jsme se vyrovnali lépe než domácí. Díky výbornému výkonu všech řad jsme zápas rozhodli již v prvním poločase a zasadili tak aspirantovi na postup do divize tvrdé k.o. Ve druhém poločase jsme si vítězství zkušeně pohlídali a udělali tak velkou radost solnickým fanouškům. Ještě bych chtěl pochválit trio rozhodčích, kteří zápas zvládli na výbornou. Stínem zápasu je zranění našeho obránce Filipa Zawady. Za celý tým mu přeji co nejrychlejší uzdravení!"



Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Mašek [-] - M. Strasser [-] , J. Řezáč [-] (77. E. Týfa [-] ) , T. Kabeláč [-] (77. L. Kundrt [-] ) , J. Labík [-] (77. M. Kosař [-] ) , O. Mates [-] , D. Krotil [-] (46. J. Kabeláč [-] ) , M. Málek [-] (46. F. Hlušička [-] ) , J. Štipák [-] , M. Šejvl [-] , T. Vošlajer [-]

SK Solnice
L. Hůlka [-] - M. Valášek [-] (85. M. Kos [-] ) , O. Tobiška [-] (85. L. Pavlíček [-] ) , J. Nejman [-] , M. Ptáček [-] , D. Motl [-] , J. Jaroš [-] , L. Brandejs [-] (67. D. Volf [-] ) , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] (77. M. Jilemnický [-] ) , R. Ptáček [-]

ŽK: 13. T. Kabeláč , 35. J. Mašek , 45. J. Labík , 90. E. Týfa - 62. M. Lebeda , 90. D. Motl .
Hráči zápasu: M. Valášek .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: GERHARDT Jiří - ZOUFALÝ David, ZÍKA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Lukáš Hlava
Tip experta: výhra domácích

V souboji nováčka a favorita soutěže si myslím, že Slavia ukáže své kvality a zkušenosti a Solnici porazí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích