1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice porazila Polici nejtěsnějším rozdílem


Branky


12

Nováček ze Solnice je ve formě. Tentokrát porazil Polici nad Metují. Utkání rozhodl domácí kapitán Jaroš.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Utkání se hrálo na těžkém terénu, který byl ovlivněný víkendovým přívalem dešťů. I přesto se obě mužstva snažila hrát aktivně a tlačila se do zakončení. K vidění byl rychlý a celkem pohledný fotbal.

 

V průběhu prvního poločasu si ani jeden celek nevytvořil výraznější územní převahu a hra byla vyrovnaná. Diváci se však branky nedočkali, a tak první půle skončila bezbrankovou remízou.

Utkání rozhodl domácí Jaroš

Vyrovnaný průběh hry pokračoval i v druhém poločase. Bojovné utkání plné osobních soubojů dlouho směřovalo až k penaltovém rozstřelu. Ale v 86. minutě se divácí dočkali první branky utkání.

Domácí kapitán Jaroslav Jaroš dostal pěknou přihrávku za obranu a svůj průnik zakončil přízemní střelou, která se zastavila až v síti hostů. 1:0

 

Hosté se po inkasováné brance snažili vyrovnat a tlačili se vpřed. V nastaveném čase mohl vyrovnat Josef Klapkovský, ale jeho technická střela skončila jen na břevně domácí branky. Nic další se v utkání nestalo, a tak si Solnice připsala další vítězství v sezóně a je stále neporažena.

 

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): "Na těžkém terénu se hrál vyrovnaný zápas. Bylo to o jednom gólu. My jsme ho vstřelili a hosté i díky dvěma excelentním zákrokům našeho gólmana Hůlky ne. Musím dnes kluky pochválit za nasazení po celý zápas. Hosté nám nedali ani metr hřiště zadarmo a přispěli tak k vysoké úrovni zápasu."

Spartak Police nad Metují
Libor Vacho (trenér): "Na těžkém terénu se hrál rychlý, bojovný fotbal, který diváky musel bavit. Celé utkání bylo z naší strany co se týče bojovnosti a nasazení v pořádku, ale v zakončení jsme byli neefektivní a bohužel jedna chyba nás chvilku před koncem stála hodně draze. Minulé kolo v nastavení jsme měli štěstí, dnes bohužel střela po výborném zákroku domácího brankáře skončila na břevnu. Hlavy vzhůru, jedeme dál."



Sestavy


SK Solnice
L. Hůlka [-] - J. Nejman [-] , M. Lebeda [-] , F. Zawada [-] , R. Ptáček [-] , M. Valášek [-] (61. L. Pavlíček [-] ) , J. Jaroš [-] (91. P. Nosek [-] ) , D. Volf [-] , M. Ptáček [-] , M. Jilemnický [-] (61. J. Krolop [-] ) , O. Tobiška [-] (80. M. Kos [-] )

Spartak Police nad Metují
M. Uzih [-] - O. Spišák [-] (71. B. Abena [-] ) , M. Mbah [-] , J. Hauschke [-] (90. J. Nessoumou [-] ) , J. Klapkovský [-] , M. Moravec [-] , F. Awuku [-] (83. T. Mucha [-] ) , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , M. Ansuma [-] , F. Kalaš [-]

ŽK: 39. R. Ptáček , 68. O. Tobiška , 75. J. Krolop , 76. D. Volf , 84. M. Ptáček , 88. J. Nejman - 12. O. Spišák .
Počet diváků: 253. Rozhodčí: Šiling Karel - ŽEROVNICKÝ David, JEŽEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra domácích

Solnice už hodně dlouho nepoznala hořkost porážky. Avšak silná Police je potrápí. Nejtěsnějším výsledkem vyhrají domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích