3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká porazila Týniště


Branky


12

Vysoká slaví první výhru v sezóně a Týniště zas poprvé poznalo hořkost porážky.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vypracovali nadějný náskok

Domácí šli do vedení již v 8. minutě. Po rychle rozehraném autovém vhazování odcentroval Tomáš Březina a na přední tyči zakončoval pohotově Milan Ujec, který zblízka procedil míč kolem brankáře Rumla a poslal Vysokou do veden. 1:0.

 

Domácí vstřelená branka povzbudila. Vysoká dominovala v osobních soubojí, byli aktivnějším týmem, ale navýšit skóre se jim nedařilo.

 

Další změna skóre přišla v 39. minutě. Domácí přetavili převahu po rohovém kopu. Na centr do vápna si naskočil obránce Lukáš Müller a hlavou překonal brankáře Rumla. 2:0.

 

Další branku diváci do poločasu neviděli, a tak Vysoká vedla zaslouženě 2:0.

Hosté dotahovali, ale marně

Hosté vstoupili do druhé půle odhodláni s výsledkem něco udělat. A na jejich výkonu to bylo znát.

 

V 64. minutě přišlo snížení. Hostující Kollár odcentroval, domácí brankář s obráncem se nedomluvili optimálně a jejich zaváhání potrestal Adam Novotný, který uklidil pohodlně míč do odkryté branky. 2:1.

 

Hosté se však z branky neradovovali dlouho, protože v zápětí inkasovali. V 65. minutě obrana Týniště nedokázala odkopnout míč po rohovém kopu, a tak se míče chopil domácí Josef Homolka, který tvrdou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci. Vrátil tak dvoubrankové vedení svému celku. 3:1.

 

Hosté nesložili zbraně a snažili se dále zdramatizovat utkání. V 76. minutě se jim podařilo opět snížit na rozdíl jedné branky. Po rohovém kopu se hlavou prosadil Tomáš Voda, který překonal brankáře Pavliše. 3:2.

 

Domácí však už nedopustili další změnu skóre, a tak po devadesáti minutách mohli slavit první výhru v tomto ročníku. Hosté z Týniště po dvou výhrách poznali, jak chutná prohra v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu


FK Vysoká nad Labem
Radek Hrubý (trenér): "Podařil se nám vstup do utkání. Nechyběla bojovnost, nasazení, dobře jsme kombinovali a vytvářeli si šance. Do kabin se odcházelo za stavu 2:0. V druhém poločase se hostům podařilo snížit, ale vzápětí jsme si dvoubrankové vedení vzali zpět. Po brance na 3:2 jsme se začali strachovat o výhru a ztráceli zbytečné míče. Dneska jsme potřebovali vyhrát, to se povedlo, proto panuje spokojenost."

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Čas 10:15 nám úplně nesedl a než jsme se probudili, prohrávali jsme 2:0. Po snížení na 2:1 jsme obratem inkasovali podruhé z rohového kopu v zápase. Ztrátu jsme už nestačili dohnat, i když jsme k tomu neměli daleko. Prohospodařený první poločas nás stál body."



Sestavy


FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - R. Růžička [-] (90. J. Jelínek [-] ) , L. Müller [-] , J. Mikušík [-] , T. Prorok [-] - M. Ujec [-] , P. Veverka [-] , T. Březina [-] , M. Haken [-] (86. P. Kafka [-] ) - O. Ujec [-] - J. Homolka [-] (69. T. Kozel [-] )

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - R. Kollár [-] , T. Kos [-] , A. Novotný [-] , M. Šotola [-] (37. D. Diblík [-] ) , M. Cvejn [-] , J. Forejtek [-] , T. Repák [-] , J. Šreibr [-] , D. Nejman [-] , J. Winkler [-] (37. T. Voda [-] )

ŽK: 88. R. Růžička - 90. T. Repák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Žerovnický David - PILNÝ Marek, MATĚJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Roman Zajíček
Tip experta: výhra hostů

Týniště má velkou chuť ve vyšší soutěži a dokázalo to v obou úvodních utkáních. Myslím, že bude opět dominovat a vyhraje vyšším rozdílem.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů