Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2022 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Solnice vyhrála v Jičíně


Branky


14

Nováček ze Solnice je nadále stoprocentní a veze tři body z Jičína po výhřě 4:1.

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu otevřel hostující Zawada

V prvním poločase měli častěji míč na svých kopačkách hráči Solnice, kteří se snažili dostat do organizované obrany domácích. Jičín však hrozily z protiútoků a vytvořil si dvě obrovské šance.

 

Ve 13. minutě vybojoval míč jičínský Joukl, šel sám na brankáře Šebu, ale přízemní střelou ho nepřekonal. Hra se odehrávala převážně na polovině Jičína, ale hosté se nedokázali výrazněji prosadit. Ve 35. minutě se po rychlém protiútoku řítil sám na Šebu opět domácí Joukl, ale i tentokrát ho hostující brankář vychytal. 

 

Ve 39. minutě domácí obrana špatně odvrátil centr a míč skončil jen na kopačkách Filipa Zawady, který zakončil přesně a poslal Solnici do vedení. 0:1. Do konce poločasu se skóre zápasu nezměnilo.

Hosté si výsledek pohlídali

V 59. minutě hosté přidali druhou branku. Po rohovém kopu se prosadil obránce Robin Ptáček a bylo to 0:2.

 

Domácí začli hrát aktivněji a odměnou jim bylo snížení. V 70. minutě se parádně trefil z přímého kopu jičínský kapitán Ondřej Zugar. 1:2.

 

Domácí cítili, že by mohli vyrovnat a hnali se za druhou brankou. V 79. minutě však po rychlém brejku proměnil svůj únik Luboš Pavlíček a vrátil hostů dvoubrankové vedení. 1:3.

 

V nastaveném čase šel sám na domácí brankáře Kantu střídající Martin Valášek, který upravil na konečných 1:4.

 

Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš (trenér): "Hostům gratuluji k vítězství, sobě k tomu, že jsem týden plný Jobových zpráv přežil ve zdraví. A naší dorostenecké sestavě k tomu, jakým způsobem utkání zvládla."

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): “Domácí od začátku bránili v 11 lidech. Celý poločas jsme se snažili najít skulinku v jejich obraně, ale dlouho se to nedařilo. Paradoxně ze dvou brejků mohli jít domácí do vedení, ale náš brankář Šeba byl proti. Ke konci poločasu se vydal do domácího vápna na výlet náš stoper Zawada a chladnokrevně nás poslal do zaslouženého vedení. Ve 2. poločasu po vstřelení našeho druhého gólu domácí konečně začali hrát fotbal a po krásné trefě ze standartky snížili. Najednou jich bylo plné hřiště. My jsme si zkušeně počkali na svoje příležitosti a dvěma góly v závěru rozhodli o zaslouženém vítězství.”



Sestavy


SK Jičín
M. Kanta [-] - M. Švec [-] , J. Kuncíř [-] , D. Čeřovský [-] , P. Horáček [-] , D. Zezulka [-] - D. Kanta [-] (66. J. Sajdl [-] ) , P. Beneš [-] , O. Zugar [-] (83. J. Matějka [-] ) , L. Joukl [-] (66. A. Nálevka [-] ) - M. Glos [-] (59. L. Kanaval [-] ) -

SK Solnice
J. Šeba [-] - L. Pavlíček [-] (79. M. Kos [-] ) , O. Tobiška [-] (89. A. Barták [-] ) , J. Krolop [-] (63. M. Valášek [-] ) , J. Nejman [-] , M. Ptáček [-] , J. Jaroš [-] , L. Brandejs [-] (46. D. Volf [-] ) , F. Zawada [-] , M. Lebeda [-] , R. Ptáček [-]

ŽK: 91. M. Kanta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VÍCH Patrik - IKIZGÜL Varol, HOFMAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: David Motl
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se povezeme na vítězné vlně a že soupeře z Jičíne porazíme.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů