Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Týniště obralo o všechny body domácí Třebeš


Branky


7

V úvodním kole zavítal nováček z Týniště na půdu Třebše a odvezl si první výhru v krajském přeboru.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Forejtek poslal hosty do vedení

Od úvodu bylo k vidění řada nepřesností a spousty osobních soubojů. Domácí drželi míč častěji, ale hosté zase hrozili nebezpečnými protiútoky.

 

Ve 25. minutě odcentroval z levé strany hostující Kollár a na zadní tyči nehlídaný Jan Forejtek poslal Týniště do vedení. 0:1.

 

Do poločasu se již skóre nezměnilo, a tak hosté vedli o jednu branku.

Forejtek přidal druhou trefu a nasměroval Týniště ke třem bodům

Úvod do druhého poločasu vyšel lépe domácím. V 53. minutě se po dlouhém vhazování do šestnáctky prosadil Jakub Neugebauer, který srovnal na 1:1.

 

Radost z vyrovnání domácím však dlouho nevydržela, protože inkasovali pouhou minutu poté. V 54. minutě vyslal hostující Kos do úniku Jana Forejtka, který prostřelil brankáře Heřmana a vrátil vedení svému týmu. Zaznemanal druhou branku v utkání. 1:2.

 

V 59. minutě chybu v domácí rozehrávce potrestal Adam Novotný, když zvyšoval na rozdíl dvou branek. 1:3.

 

V závěru utkání se domácí vrhli do útoku a odměnou jim byla nařízená penalta, kterou proměnil kapitán Michal Krykorka. 2:3. Víc už toho ale Třebeš nestihla, a tak mohli hosté slavit první výhru v krajském přeboru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "V dnešním utkání nám vázla kombinace a rychlejší přechod do útoku. Hosté bránili v pomyslném bloku a vyráželi do brejků. Jeden se jim povedl a dvě branky dali po našich chybách."

SK Týniště nad Orlicí
Jan Winkler (vedoucí mužstva): "Dnes jsme věděli, že nás nečeká nic lehkého. To se také potvrdilo. Od začátku až do konce to byl náročný boj se spoustou osobních soubojů. Kluci bojovali od začátku až do konce a odměnou jsou 3 body. Děkujeme všem fanouškům, kteří nás přijeli podpořit! Pochválit musím i trojici rozhodčích za předvedený výkon."



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (46. M. Palma [-] ) , J. Sobotka [-] (11. M. Ryšavý [-] ) , J. Zeman [-] (68. V. Kober [-] ) , O. Etflaiš [-] (46. D. Hruška [-] ) , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] (68. J. Fridrich [-] ) , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

SK Týniště nad Orlicí
J. Ruml [-] - T. Kos [-] (90. O. Malý [-] ) , R. Kollár [-] , A. Novotný [-] , M. Cvejn [-] , J. Forejtek [-] (90. J. Winkler [-] ) , T. Repák [-] , J. Šreibr [-] , D. Nejman [-] , D. Krupka [-] (42. D. Diblík [-] ) , M. Kadavý [-] (51. M. Šotola [-] )

ŽK: 74. J. Forejtek .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: Vítek Pavel - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Martin Šejvl
Tip experta: výhra hostů

Nováček zajíždí na horkou půdu do Třebše, kde je nečeká nic lehkého, ale myslím si, že Třebeš poznamená odchod Štáji a hosté dokáží vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů