F. Marek 66.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Petřvald porazil FK Sedliště a drží se mezi nejlepšími


Branky


66. F. Marek
14

V souboji druhých Sedlišť a třetího Petřvaldu šlo o to, zda se podaří Petřvaldu dotáhnout na svého soupeře nebo se Sedlišťím podaří od svého soupeře odpoutat na 7 bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Událostí první půle byla neproměněná penalta

Hosté se po třech utkáních, kdy inkasovali hned v úvodu utkání, zaměřili na to, aby se neopakovaly chyby z předchozích utkání. To se jim povedlo a po počátečním oťukávání, se mohli hosté v 5. minutě dokonce dostat do vedení. Vlček utekl obráncům a z půlky hřiště běžel sám na brankáře. V pokutovém území jej dohnal Goldbricht a stažením za ruku zabránil Vlčkovi v zakončení. K překvapení hostí rozhodčí vytáhl pouze žlutou kartu. K penaltě se postavil Mojžíšek, ale na zkušeného Janču nevyzrál, když jeho pokus se štěstím vyrazil na roh.

Přes neproměněnou penaltu byli hosté aktivnější a přitlačili domácí na jejich polovinu, ale kromě několika náznaků šance se prosadit nedokázali. 

V 25.minutě se ke střele z velkého vápna dostal Merta, ale jeho křižnou střelu bravurně vyrazil Janča a dorážku nedokázal Mojžíšek usměrnit mezi tři tyče. 

Ve 28.minutě  odkop Petřvaldu z vlastní poloviny l za pomoci větru skonči těsně vedle  Majerovy branky.

 

Ve 33. minutě se do dobré pozice dostal Budina, ale Majer mu dobře zmenšil úhel a míč vyrazil. Ve 37 minutě se opět zaskvěl Majer, když prudkou střelu z přímého kopu vyrazil na roh. O 3 minuty později měly Sedliště podobnou příležitost, k míči se postavil Krischke, ale Janča si s jeho střelou taky poradil a k dorážce se dobíhající hráč již nedostal.

 Videozáznam utkání:

 

Rozhodla jediná trefa Marka

Druhý poločas začal především bojem o střed hřiště bez vyložené šance.

V 66 minutě se k přímému kopu od postranní čáry postavil Novotný, jeho nadýchaný centr se dostal až k brankáři, který míč neudržel a pohotový kapitán Marek jej doklepl do brány.

Ve snaze o vyrovnání se vrhli hosté do útoku. Do dobré příležitosti se dostali v 75 minutě, když se po pravé straně protáhl Kaloč, zpětnou příhrávkou vybídl Sekaninu, jeho střelu srazil Goldbricht k volnému Mertovi, ale jeho pokus zblokoval dobíhající Marek. Závěr utkání se již nesl v duchu taktického zdržování a  tak se Sedliště i přes snahu vyrovnat, do vážnější šance nedostali. 

 



Ohlasy k zápasu



FK Sedliště
Tomáš Majer: Bohužel jsme navázali na poslední dva venkovní zápasy, kdy jsme nedokázali dát branku. Sice jsme si vytvořili několik výborných gólových příležitostí, ale štěstí při nás, na rozdíl od domácích nestálo. Utkání tak nevyhrálo lepší, ale šťastnější mužstvo. Ale takový fotbal bohužel někdy bývá.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - J. Goldbricht [-] , J. Karkoška [-] (82. A. Durczok [-] ) , T. Budina [-] , M. Gorovič [-] - F. Marek [-] , J. Sztymon [-] , D. Podhorný [-] , P. Cina [-] (89. D. Böhm [-] ) - O. Cudrák [-] , R. Novotný [-] (90. M. Sobek [-] ) -

FK Sedliště
D. Majer [-] - M. Hammer [-] (50. T. Sekanina [-] ) , J. Pohludka [-] , K. Jiříček [-] , P. Mojžíšek [-] (71. ) - Z. Piekarczyk [-] , K. Šebesta [-] , R. Krischke [-] (82. R. Košt´ál [-] ) , R. Vlček [-] (82. R. Krpel [-] ) - M. Merta [-] (82. R. Krištof [-] ) , T. Hammer [-] -

Místo: Petřvald. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Klimek Tomáš  - BEDNÁŘ Marcel, KOSTKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Hradil

Expert: Martin Blahuta
Tip experta: výhra domácích

Petřvald stoupá tabulkou a doma zvítězí 1:0, ikdyž body přeji Sedlištím.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích