2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald obral o body překvapení sezóny - Nýdek


Branky


17

Fotbalisté Petřvaldu mají v letošní sezóně zatím výsledky jako na houpačce a pokud porazí celek lépe v tabulce postavený, tak naopak, mají potíže s horšími týmy. Pravidlo se potvrdilo i v posledním kole, kdy na jejich domácí půdu přijížděl letos výsledkově dobře hrající Nýdek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na nýdecké vedení domácí zareagovali těsně před pauzou

Petřvaldský celek stále nemohl počítat se zraněným tahounem Václavem Zajíčkem, Tomášem Podhorným nebo obvyklým kapitánem Kostkou. Jeho kapitánskou pásku pro duel s Nýdkem převzal stoper Filip Marek, který jí měl na paži už v předešlém utkání s orlovským Baníkem. 

Nýdecký lodivod Petr Bauman nemohl pro výjezd do Petřvaldu počítat se službami Čelůstky, Šuláka, Szotkowského a Kluze. Naopak nechyběly exdruholigové posily v podobě Palečka a Perniše. 

 

Na dobře stříženém pažitu měli úvodní výkop domácí. Úvodní šanci si ovšem připsali nýdečtí, kteří se dostali k sérii rohových kopů, a po druhé exekuci se míč dokonce otřel o břevno po hlavičce jednoho z hráčů Nýdku. Na poslední chvíli míč odklidil Karkoška na třetí rohový kop v řadě. 

Nýdečtí byli v úvodu rozhodně aktivnější. Po pár minutách hry měli příležitost čtvrtého rohového kopu, kterou opět nevyužili. Za svou aktivitu byli ale odměněni ve 12.minutě, kdy Spratek obral o míč Novotného a navedl jej na střed šestnáctky a střelou do šibenice obstřelil Janču - 0:1.

 

Domácí se k prvnímu závaru před brankářem Kantorem dostali okolo 15.minuty, kdy táhl akci zleva Novotný, ale jeho finální přihrávku na volného Cinu na poslední chvíli odklidila obrana na roh. Ve 20.minutě ke střele k tyči dostal Gorovič, ale nýdeckou bránu těsně minul.

Petřvald hru vyrovnal a akce se střídaly na obou stranách a za zlepšený výkon byli těsně před přestávkou domácí odměněni vyrovnávací brankou. Budina zpoza šestnáctky napřáhl ke střele, kterou Kantor neudržel a Gorovič neměl problém doklepnout míč do sítě - 1:1.

 

Gorovič načal druhou půli, tak jak jí Petřvald ukončil

O přestávce se na hráčích Nýdku zřejmě podepsala inkasovaná branka a jakoby byli ještě v 50.minutě v kabině, když šli domácí do vedení. Novotného ránu Kantor opět neudržel a pohotový Goroviš opět osamocený doklepává míč do sítě. 

 

Oboustranně ofenzivní fotbal musel diváky bavit, nicméně ani jeden z týmů nezapomínal na zadní vrátka, do kterých se ne úplně snadno oběma stranám vzájemně dostávalo. Důkazem toho byl i další z řady nýdeckých rohových kopů, kdy se k hlavičce dostal jeden z útočících hráčů, avšak petřvaldský fantom Janča vytáhl zákrok utkání a podržel svůj celek.

Nýdecké pokusy o srovnání stavu, tak končily na precizním Jančovi, a aby toho nebylo málo, tak se nýdeckým zranil Lukáš Kantor, který bude po faulu Novotného chybět minimálně do konce podzimu. 

 


Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - asistent trenéra: I když jsme do Petřvaldu odjeli bez několika hráčů základní sestavy, tak si myslím, že jsme z utkání mohli a měli vytěžit víc, dva inkasované góly byly úplně stejné, vyražený míč naším brankářem a nedobíhaní obrany. V prvním poločase jsme měli tři tutovky, stačilo alespoň dvě proměnit a v poklidu bychom věděli, místo toho si necháme srovnat úplně do kabin a v druhém poločase hned inkasujeme. Nepomohl nám ani tlak v závěru zápasu, bohužel třetí venkovní zápas a třetí porážka. Ještě k tomu nešťastné zranění Lukáše Kantora, který nám bude chybět minimálně do jara.



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - R. Novotný [-] , V. Stavař [-] (46. D. Böhm [-] ) , J. Goldbricht [-] , J. Karkoška [-] , T. Budina [-] (76. J. Böhm [-] ) , M. Gorovič [-] (90. . Kandráč [-] ) , P. Cina [-] (84. J. Sklepek [-] ) , J. Sztymon [-] , F. Marek [-] , O. Cudrák [-]

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - P. Mazurek [-] , T. Lamacz [-] , M. Hojdysz [-] , P. Turoň [-] , L. Paleček [-] , T. Spratek [-] , T. Gleta [-] (71. T. Suszka [-] ) , L. Kantor [-] (64. V. Szmek [-] ) , Ľ. Perniš [-] , L. Cienciala [-]

ŽK: 61. T. Budina - 56. L. Cienciala , 74. L. Paleček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LOJEK Jakub - HANUSEK Radim (N), SOBEK Vlastislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Přestože Nýdek venku ještě nevyhrál věřím právě jemu díky zkušenějšímu týmu.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza