V souboji béček byl lepší Krnov


Branky


16

Krnov vyhrál o čtyři branky nad Bruntálem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o tři branky

V zápase rezervních týmů obou mužstev přivítal Krnov v nedělním odpoledni musžtvo z Bruntálu. Domácí mužstvo mělo ve svýc řadách několik posil z áčka a na jejich výkonu to bylo vidět. Byli fotbalovější než mužstvo z Bruntálu. Už po pěti minutách se uvolnil na šestnáctce Váňa, ale jeho střelecký pokus mířil těsně vedle tyčky. Za minutu mohl domácí zaksočit Duhajský, ale z brejku trefil pouze tyčku. V 9. minutě se dostal Krnov do vedení, když se Váňa uvolnil na středu hřiště a prošel přes hostující obranu a křižnou střelou nedal Dolanskému šanci - 1:0. Za tři minuty později se po závaru v pokutovém úzěmí dostal ke střele Tümmler, jehož pokus brankář chytil. Po čtvrthodině hry unikl obraně Váňa, kterého ale brankář vytlačil ze střeleckého úhlu, jeho přihrávka našla Tomáška, jemuž střela nesedla, ale odražený balon dostal do sítě Lyčka - 2:0. Po dvaceti minutách těsně hlavičkoval bruntálský hráč těsně vedle. Ve 35. minutě odcentroval Čevela na Macíka, jehož hlavička těsně minula tyčku. Šest minut před přestávkou vybojoval míč Tomášek, který poslal rychle za obranu Koblasu, jenž pohotovš zavěsil - 3:0. 

Krnov výhru navýšil

I na začátku druhého poločasu Krnov diktoval tempo hry. V 50. minutě si vypracoval dva rohy za sebou. Poprvé Tomáška vychytal brankář Dolanský. Podruhé Tomášek vystřelil vedle branky. V 56. minutě vyslal Holčák mezi obrance Váňu, který prostřelil brankáře Dolanského - 4:0. Krnov pak prostřídal a v poklidu si hlídal svůj náskok. Přichystal si už pouze šanci Tomáškem, který ale pouze z dálky nastřelil břevno. Bruntál mohl snížit Duhajským, který ale nezamířil přesně. Zápas tak dospěl k výhře Krnova. 

 

Krnov v posledním zápase jede do Malých Hoštic. Bruntál bude hostit Velké Hoštice. 



Ohlasy k zápasu


FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Byli jsme doplněni o hráče z áčka, a proto byl zápas poměrně jednoznačný. Drželi jsme balon a soupeře přehrávali. Výhra je zcela zasloužená.

MFK Bruntál B
Mikuláš Horyň (asistent trenéra): Domácí měli poměrně dost hráčů z áčka, a my jsme hráli s mladým týmem. Jeli jsme to víceméně odehrát z povinnosti. Jsem rád, že nebyli žádní zranění hráči. Soupeř musím přiznat byl fotbalovější a vyhrál zaslouženě.



Počet diváků: 128. Rozhodčí: LEVINGER Milan - MICHNA Petr, BEČICA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2022 08:22
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

V tomto duelu věřím více hostům.