1:1
(0:0)
88. R. Urban
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojující Hoštice vydolovaly bod proti favorizovanému Slavkovu


Branky


15

Velké Hoštice remizovaly doma se Slavkovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Velké Hoštice přivítaly na svém trávníku favorizované mužstvo ze Slavkova. Domácí fotbalisté vsadili po celý zápas na pečlivou defenzivu ala Prešov. Obranným blokem a skvělým presinkem po celý zápas znepříjemňovali život družině ze Slavkova. Slavkov sice měl optickou převahu, ale proti zformované domácí obraně se velice těžko prosazoval. Za celý poločas si vypracoval dvě nadějné příležitosti. Nejdříve v 6. minutě nahrál Urban Gračaninovi, jehož střelu brankář Maňák chytil. Po půlhodině hry vybojoval míč Král, který ho potáhl, ale na jeho střílenou nahrávku ve vápně nedosáhl David Marek. Poločas tak skončil bezbranek. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil Slavkov měl optickou převahu, ale postupem času byl více nervózní a domácí stále pracovali na jedničku. Naopak to byly Hoštice, kdo využil zaváhání hostující obrany v 72. minutě. Akce začala u brankáře Maňáka, jehož nákop prodloužil Kotzur hlavou na Czerného, který z dvaceti pěti metrů přeloboval chytře brankáře Košárka a otevřel skóre zápasu - 1:0. Za pár okamžiků mohlo být vymalováno, když Kotzur našel Kořistku, který přehodil brankáře. Branka ale nebyla uznána pro postavení mimo hru. V poslední čtvtrhodině Slavkov domácí začal mačkat jako citrón. Vypracoval si několik závarů. V 88. minutě vznikla v domácím pokutovém území trma vrma. Nejlépe se ve vápně zorientoval Urban a placírkou poslal balon k tyči - 1:1. V závěru se už skóre nezměnilo. 

 

Slavkov v posledním kole bude hostit Zlatníky. Velké Hoštice jedou do Bruntálu. 



Ohlasy k zápasu


FK Velké Hoštice
Aleš Watzlawik (trenér): Vsadili jsme dneska vše na defenzivní taktiku, dobře jsme bránili a presovali. Všichni kluci dnes odehráli za jedna. Podali taktický a bojovný výkon od první do poslední minuty. Musím všechny pochválit a jsme rádi za bod.

TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Z naší strany to bylo ledabylé a odfláknuté. Mysleli jsme si, že to přijde samo. Spokojený jsme snad za posledních dvacet minut, kdy jsme dokázali reagovat na jejich branku. Přitlačili jsme je a podařilo se nám vyrovnat.



Sestavy


FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - P. Bensch [-] , F. Kotzur [-] (78. M. Duda [-] ) , M. Kořistka [-] , P. Pavelek [-] , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , M. Czerný [-] (87. M. Židek [-] ) , D. Watzlavik [-] , M. Kaluža [-] (74. T. Svrček [-] ) , A. Fabisz [-]

TJ Sokol Slavkov
P. Košárek [-] - D. Gračanin [-] , R. Hendrych [-] (70. J. Schneider [-] ) , D. Marek [-] (59. L. Kunc [-] ) , R. Urban [-] , J. Král [-] , M. Frey [-] , P. Heinzke [-] (70. J. Quis [-] ) , P. Gloga [-] , K. Kurka [-] , J. Obludník [-]

ŽK: 42. P. Bensch , 45. P. Pavelek - 53. P. Heinzke , 63. J. Obludník , 71. P. Košárek , 88. D. Gračanin .
Hráči zápasu: M. Czerný .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: BARČÍK Antonín - YEGHIAZARYAN Vachik, BOČEK Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: výhra hostů

Hosté mají kvalitní kádr a musí potvrdit předchozí domácí výhru.