V. Boháček 90. (p.)
1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kapitán Boháček zachránil Jindřichovu bod proti Opavě gólem z poslední minuty


Branky


90. V. Boháček (p.) - 62. J. Štencel
15

Jindříchov remizoval s Opavou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Jindřichov se stal v sobotním odpoledni hostitelem mužstva z Opavy. Jindřichov stejně jako v posledním zápase většinu utkání odbránil. V prvním poločase si domácí fotbalisté nevypracovali žádnou pořádnou příležitost, ze které by ohrozili branku hájenou Lorenzem. To naopak Opava byla aktivnější, byla více na míči a vypracovala si čtyři nadějné příležitosti. Tu největší měl Maisel, jehož jedovatou střelu vyrazil brankář Kašpar. Do dalších dobrých situací sen dostávali postupně Mantey, který jesnou nastřelil brankáře a jednou netrefil branku. Dobrou možnost měl i Melecký. Posločas tak skončil bezbranek. 

Oba soupeři dali po jedné brance

Začátek druhého poločasu byl takový nemastný neslaný z obou stran. V 63. minutě se dostala Opava do vedení, když hráč hostů unikl po pravé straně a nahrál do vápna Manteyovi, jehož střelu ještě brankář Kašpar vyrazil, ale na dorážku Štencela byl už krátký – 0:1. Opava pak byla aktivnější, ale nedokázala dotáhnout do konce dobře rozběhnuté akce, protože jí chyběla finální nahrávka. V poslední desetiminutovce začali hostů trošku docházet síly a domácí je zatlačili. Do největší příležitosti se dostal po sklepnutí Boháčka Zawadski, ale střela si cíl nenšla. V poslední minutě signalizovali hosté penaltu po zákroku na Manteye, ale rozhodčí nechal hru pokračovat a v následném protiútoku byl faulován domácí Šmíd v pokutovém území a kapitán Boháček z penalty s přehledem vyrovnal – 1:1.

 

Jindřichov v posledním kole jede do Vítkova. Opava bude hostit Velké Heraltice.



Ohlasy k zápasu


TJ Slezan Jindřichov
Vítězslav Boháček (kapitán): Z naší strany to bylo nemastné, neslané. V prvním poločase jsme si nevypracovali žádnou šanci, a odbránili jsme to. Ve druhém jsme dostali branku a trošku jsme to přeskupili. Závěr byl vyhrocený, hosté se dožadovali penalty, kterou rozhodčí nepískl. Hned vápětí jsme dostali penaltu my a tu jsem proměnil.

FK Slavia Opava
Dalibor Fišer (trenér a předseda oddílu): Celý zápas se mi nelíbil výkon rozhodčího, který záměrně obracel situace v nás neprospěch. V prvním poločase jsme si vypracovali čtyři nadějné šance, ale bez gólového efektu. Ve druhém poločase jsme dali branku a do osmdesáté minuty jsme to kontrolovali. Pak domácí přidali a zatlačili nás. V poslední minitě nám nepískl rozhodčí penaltu a na druhé straně hned vzápětí jí piskl a oni vyrovnali.



Sestavy


TJ Slezan Jindřichov
J. Kašpar [-] - J. Hanslík [-] (46. J. Dudík [-] ) , M. Kuřec [-] , F. Balda [-] , J. Novák [-] (61. V. Petrovič [-] ) , D. Zábranský [-] (70. M. Čech [-] ) , V. Boháček [-] , M. Zawadzki [-] , K. Souček [-] (61. K. Barvík [-] ) , M. Šmíd [-] , M. Tilkeridis [-]

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - X. Nguyen [-] (66. J. Vrána [-] ) , O. Melecký [-] , M. Škrobanek [-] , J. Hoblík [-] , J. Binar [-] (83. T. Ryž [-] ) , D. Maisel [-] , S. Mantey [-] , J. Štencel [-] (76. F. Šenk [-] ) , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

ŽK: 44. J. Hanslík , 88. M. Šmíd - 89. B. Lorenz , 90. F. Šenk , 90. T. Ryž .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LEVINGER Milan - MICHNA Petr, BEČICA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 11:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 19:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 18:01
Tomáš Holata

Expert: Tomáš Mrázek
Tip experta: remíza

Domácí mají silný tým, ale věřím našim, že urveme venku bod. Já osobně na zápase z pracovních důvodů nebudu, ale budu držet palce na dálku.