Slavkov potvrdil roli favorita


Branky


25. D. Marek , 65. R. Urban , 67. R. Urban
14

Slavkov doma porazil o tři branky Krnov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavkov vedl o jednu branku

Slavkov doma přívítal v nedělním odpolední mužstvo z Krnova. Hrálo se na těžkém bahnitém terénu, na kterém se převážně bojovalo. Už v první minutě utekl po lajně Král, který nahrál pod sebe na Urban, jehož střelu brankář Zouhar vyrazil a dorážka Schneidera skončila mimo branku. Za pět minut se dostal do samostatného nájezdu hostující Hrubý, kterého vylapal skvělým zákrokem brankář Košárek. Ve 25. minutě se dostal Slavkov do vedení David Marek využil zaváhání krnovského brankáře Zouhara a dokázal využít, že nebyl včas u balonu a pohodlně uklidil míč k tyči - 1:0. Ve 33. minutě vysunul Obludník za obranu Krále, ale jeho pokus parádně Zouhar chytil Poslední šanci prvního poločasu měl Krnov, když špatnou rozehrávku Slavkova zachytil Hrubý, který ale nedokázal trefit poloopuštěnou branku. 

Slavkov vedení navýšil

Ve druhém poločase začal Slavko ostřeji a dostal Krnov pod tlak. V 52. minutě vyslal uličkou Tomáš Marek do úniku Krále, který netrefil ale branku. Za deset minut nahrávku Krále poslal do břevna David Marek. Za pár okamžiků střela Gračanina taky nenašla ten správný cíl. V 65. minutě už se Slavkov radoval ze vstřelení branky, když po akci Tomáš Marek našel bráchu Davida, který gólově nabil kanonýru Urbanovi, jenž se nemýlil - 2:0. Za dvě minuty si bratři Markové akci zopakovali a Urban opět mířil ostrými náboji - 3:0. V poslední dvacetiminutovce si domácí zkušeně hlídali výhru. Hattrick mohl několikrát dokonat Urban. Za hosty mohl snížit Hrubý, ale opět si vylámal zuby na Košárkovi. 

 

Slavkov jede příští kolo do Velkých Hoštic. Krnov bude hostit Bruntál. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Slavkov
Tomáš Rubý (trenér): Dneska je to vydřená výhra. Terén moc ke hrání nebyl, ale my jsme věděli o co se hraje. Zabojovali jsme a máme doma zasloužené tři body. Tahlle půlsezona je vidět, že kluky baví.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Herně to nebylo špatné, nepředvedli jsme ve Slavkově vůbec špatný výkon. Bohužel hřiště bylo bohužel bahnité,a nebylo to moc o fotbale. Soupeř branky dal brank, my jsme své šance nedali.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: BERAN Jan - JURAJDOVÁ Lenka, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2022 08:27
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 15:21
Tomáš Holata

Expert: Josef Holčák
Tip experta: výhra domácích

Slavkov si poradí s Krnovem B ...to bude taky 1 .. protože v Krnově béčko netrenuje ...

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:10

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 11:09

Tip: výhra domácích